Profile Picture


Noëlle Sterk

Who am I?

Volgens de yogi’s ben ik Sat Chit Ananda
Het tegenovergestelde van Kung Fu Panda
Vraag een Indiaan en ze noemen me Adelaar
Volgens de Mayas een Rode Hemelwandelaar
Hindoeistisch gezien ben ik Atma,
een klein deeltje van Paramatma
Ik vraag de Ayurveda en zij zeggen Pitta
Een Arabier stopt me in een burka
Maar vraag ik Buddha zegt jij eens iets
Dan zegt hij je bent helemaal niets
En ik, ik geloof dat LIEFDE
De kern van al deze tradities is
I am .. just me
As Love as I can be

Wat ik doe

Ik ontwerp yogalessen en workshops, verdiepings reizen, trainingen en programma’s die jou helpen je natuurlijke balans te vinden, jouw eigen koers te varen en op jouw eigen, unieke manier een zinvolle invulling te geven aan je leven. Deze processen ondersteun ik met coaching, massage en aroma therapie. Als basis gebruik ik de 5 Elementen en als inspiratie de rijke yoga filosofie.

Ik werk individueel en in groepsverband, met yoga docenten die net hun teacher training hebben afgerond. Met jongeren die nog richting moeten kiezen en ouderen die vast zijn gelopen in de richting die ze ooit gekozen hebben.

Wat ik deed

Ik heb 20 jaar gewerkt voor festivals, evenementen, lokale TV en landelijke radio.  In 2007 belandde ik in een ini-mini burn-out (want kwam daar heel snel weer uit met yoga, massage en voeding) In 2008 ging ik doen wat ik nog steeds leuk vind: mensen helpen in balans te blijven met de tools die ik zelf geleerd heb.

Van wie ik wat geleerd heb (ongeveer), vind je hier

Here’s The Good Stuff. Some of My Best Work Is Featured Below.

Yes that’s right, these are all different projects I’ve worked on.  Some are still ongoing, check my schedule to see what’s coming up!