ceremonie

Lengte: 4 uur
Kosten: 375 euro

Een ceremonie is een manier om de ongeziene wereld voor je te laten werken.

Het begint met een intentie (sankalpa) waar je focus op richt. Dit is waar de magie tot stand komt. Je intentie + focus zijn pure creatie kracht. Je zendt een trilling de ether en alles wat daar mee resoneert kan naar je toekomen. Een ceremonie voer je uit met nederigheid en respect.

Je kunt een ceremonie doen om iets af te ronden of juist te beginnen, om heling te vragen, om te bedanken of om een bepaalde wens in het universum te zetten. Die droomplek die je zoekt, een kinderziel die je verwelkomt, of juist een overledene of die je gedag zegt.

Bij een ceremonie gebruik je symbolische objecten zoals; kaarsen, bloemen, wierook, rijst/samzaad, jeneverbessen, salie, foto’s, stenen, stoffen, kristallen, veren, takken etc).Een ceremonie is niet religieus. Je mag het helemaal op je eigen manier vormgeven. Het is ook niet gevaarlijk; je zet je intentie in de subtielere wereld (waar iedere manifestatie altijd begint; een idee). Een ceremonie is vooral heel mooi en voelt goed. Als je je verwachtingen (spanning) kunt laten gaan dan kunnen er kleine wondertjes gebeuren.

Noëlle Sterk
Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap