Personal Yoga Coaching

Persoonlijke aandacht van een ervaren yoga docente, die jou graag verder helpt met fysieke, mentale of emotionele issues.

Yoga kan een heleboel voor je betekenen; niet alleen de oefeningen op een yogamatje die je kracht en flexibiliteit beloven. Maar misschien wel juist de hele wetenschap en filosofie daaromheen kunnen jou een stapje verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En het fijne is: alles is gebaseerd op de logische werking van de natuur. Het is makkelijk te snappen en je lichaam herkent het. Er is alleen één voorwaarde: ben je bereid om te veranderen? Want dat is wat yoga onherroepelijk met je doet. Yoga helpt je weer te worden wie je eigenlijk bent in plaats van degene die je ‘denkt’ te moeten zijn. De spanning, stress en vermoeidheid die dat oplevert, kun je veranderen in prachtige vitale levenskracht.

Misschien interesseert dit je wat minder en heb je al jouw zaken prima op een rij. Maar heb je specifieke lichamelijke issues waardoor de drempel om een yogaklas binnen te stappen voor jou nog net even te hoog is. Het kan fijn zijn daar samen met een ervaren yogadocent naar te kijken en er achter te komen wat jouw “perfect practise” is. Ieder lichaam is namelijk anders en het verdient de aandacht en aanpak die jouw lichaam vereist.

Ik ben zelf al ruim 10 jaar met yoga bezig. Voor mij is yoga een mooi transformatie proces met veel wijze lessen en inzichten. Ik ben spirittueel maar ook nuchter en help jou graag verder met wat binnen mijn mogelijkheid ligt. Maar wel in de wetenschap dat de echte verandering bij jou zit.

One on One sessions with Noëlle are an empowering experience. In the intimacy of your own session we will have the space to work and explore on a personal level. Each session is based on your individual needs, life circumstance and interests. Setting an intention, making a commitment and getting personal support will encourage you to make choices that align with your highest potential. Healthy lifestyle choices will be highlighted and can only be sustained when they are easy to integrate into your everyday life.

The fees for coaching are:
90 minutes 75 euro

References:

In de loop van dit jaar merkte ik dat ik weerstand voel bij de dingen die ik graag zou willen doen, zoals rustig de tijd nemen voor mijzelf,  sporten, lezen, mediteren, alleen zijn, rust opzoeken. Doordat Noelle in haar yogalessen ook aandacht besteed aan mindfullness en meditatie en tijdens de les altijd inspirerende dingen zegt, heb ik haar over mijn gedachten aangesproken en zij wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. We hebben een Personal Coaching traject van 6 weken afgesproken waarin we intensief met elkaar aan de slag zijn geweest. We spraken af in haar fijne ruimte waar wij steeds weer hele afwisselende en mooie gesprekken voerden. Soms vroeg ze me om in stilte binnen te komen en werd er gemediteerd of gemasseerd. Dat was super rustgevend en dat had ik dan ook even nodig. Noelle heeft me ook met andere vormen van yoga kennis laten maken bij haar favoriete docenten in de stad en we hebben een Vedische kookworkshop gedaan. Inmiddels ben ik ook begonnen aan de basiscursus Ayurvedisch Koken bij Rada. Allemaal heel nieuw en daarmee lekker verfrissend. Ik merk dat ik tot rust kom en ik voel dat mijn mind wordt gevoed. Precies wat ik nodig heb. Dit wil niet zeggen dat ik nu ineens helemaal anders ga leven, maar het geeft een inkijk in hoe het anders zou kunnen en hoe Noëlle en veel meer andere mensen dat doen. Daar probeer ik voor mijzelf kleine dingen uit te halen en die in mijn dagelijks leven te integreren. Lukt niet altijd maar dat is niet erg, probeer ik het de volgende dag gewoon weer. Iedere dag is er één. Dank Noëlle!

Annemarie Govers (Advocaat)