Be careful what you listen …

Mocht je nog denken dat de wereldwijde opkomst van Satanisme een conspiracy fabeltje is, check dan hieronder de artiesten en hun videoclips, songteksten, kleding, decor, flyers en de symboliek van Lucifer die gebruikt wordt.

https://vigilantcitizen.com/category/musicbusiness/

Symbolen waar je op moet letten: 1 verscholen hand (zoals Napoleon), het ‘alziend oog’’ (een bedekt of gesloten oog) het 666 symbool (wijsvinger en duim tegen elkaar en drie losse vingers omhoog, meestal voor 1 oog);  het piramide symbool (vingertoppen tegen elkaar); het Shhhht teken ( wijsvinger voor gesloten lippen) en het duivels teken (wijsvinger en pink uitgestoken). Onder politici, is het niet de normale “hand-shake” maar de handshake waarbij de vingers in elkaar grijpen het symbool dat verwijst naar Lucifer.

Het is all over the place, net als de symbolen voor pedofilie en kinderporno. Zodra je ze kent herken je ze overal; Ola ijs, Walt Disney, graffiti op muren, posters, logo’s. Elite kinderen gebruiken de symbolen, bands gebruiken het in hun logo en tot mijn grote schrik zelfs Russell Brand gebruikt ze. Maar ook spiritueel leiders als de Dalai Lama en het sterretje Greta dat zich inzet voor het klimaat als onderdeel van de angst campagne. Zelfs in de Vodafone winkel waar ik afgelopen week was werd ik geconfronteerd met een Amazon reclame, (eigenaar Jeff Bezos is één van de sleutelfiguren in de dark business) waarin tien artiesten het shhh teken maken.

Niet alleen de politiek en muziek industrie ‘marketen’ het Satanisme en de bijbehorende symboliek maar ook in het onderwijs worden kinderen op steeds jongere leeftijd gestimuleerd in ‘open-minded seksualiteit’. Zo gaan er travestieten langs de scholen en worden de kinderen uitgenodigd om bovenop ze te gaan liggen. De leeftijd voor pedofilie is al verlaagd naar 12 jaar, het handboek voor pedofilie mag van onze minister van Justitie gewoon rond blijven gaan op internet. Hoe verleid je een peuter is essentiële informatie voor deze tijd? De vele meldingen van (satanisch) seksueel misbruik kunnen alleen gemeld worden aan een door justitie ingesteld orgaan en wordt gecontroleerd door functionarissen die benoemd worden als dader. Met andere woorden: daar je verhaal doen is je doodvonnis tekenen. Iedereen binnen de cult heeft namelijk de OATH of SILENCE afgelegd en de straf op het overtreden daarvan is gruwelijker dan Stephen King in zijn boeken kan beschrijven. Ook hij gebruikt de symboliek overigens.

Het is tijd voor GREAT ALERTNESS; probeer je er iets bij voor te stellen hoe de komende generaties er uit gaan zien als we dit door laten gaan.

Wat is de oplossing? Ten eerste, nee zeggen tegen de verplichte vaccinatie die wordt uitgerold. Bedenk je goed waar je je kinderen naar school brengt en waar je ze naar toe laat gaan. En persoonlijk; voor mij is het 100% Bhakti; het pad van het hart, van liefde, van eerbied voor de schepping en bezieling van de schepping. Dit is het pad van Liefde en verbinding met de bron. Satan is niet de bron. Lucifer ook niet. Het is hun bedoeling om je van de bron te ontkoppelen en zij doen dat door middel van angst en mind control. Laat je asjeblieft niet verblinden door angst. Niet voor Covid, niet voor het klimaat, niet voor je ongevaccineerde medemens. Wees niet bang, wees dapper en hou je frequentie hoog met de prachtige dingen die je al doet. Schaduw werk is ook belangrijk; als je ergens nog onderdrukte angst of trauma hebt; ga het aan en schoon je eigen systeem op. Alles op lagere frequentie is bevattelijk voor nog meer darkness. We need to light up the world.

Lil Uzi Vert (Lucifer) videoclip

191.000 likes voor deze videoclip van zanger Lil Uzivert (Lucifer).  Ik was de eerste ‘dislike’

En als je 5.5 uur de tijd hebt, kun je jezelf volledig informeren over welke politici en supersterren het symbool van Lucifer op meerdere manieren gebruiken. Om je laatste twijfel weg te nemen. Het kan zijn dat deze video verwijdert wordt dus als de link niet meer werkt; ik heb hem wel gezien en het bevestigt wat ik al via vele getuigenverklaringen en andere bronnen wist. Het is alleen wel shocking om de omvang ervan te zien. Daarnaast wordt het symbool goed uitgelegd, je ziet dit terug in veel verschillende logo’s en vlaggen.

FREEMASONS – Welke politici en supersterren gebruiken het symbool van Lucifer  (5.5 uur)

Mocht je nog niet op de hoogte zijn van MKL Mindcontrol technieken, kan deze pagina je verder helpen.

Sorry dat ik je met deze zaken ‘belast’ maar het donker kan alleen winnen als we in onwetendheid blijven. Het is mijn taak op deze Aarde om het licht te vertegenwoordigen, en dat gaat helaas niet met kunstlicht.

Namasté,
het licht in mijn groet het licht in jou.

Plaats een reactie

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap