ik kijk uit naar de toekomst

Dagboek van een Domoor

Ik kijk uit naar de toekomst. Hoe fijn moet het zijn om me straks overal digitaal te kunnen identificeren. Liefst heb ik zoveel mogelijk camera’s in alle straten zodat ik overal herkend wordt. Dat geeft me het gevoel belangrijk te zijn.  Ik vind de plannen van Elon ook fantastisch. Ik kan niet wachten, zo’n Neurolink in mijn hoofd. Nooit meer iets kwijt, dat maakt mijn leven een stuk gemakkelijker. Ze zijn al begonnen en ik heb van die studenten gezien die dat dan doen. Heel super easy die scannen gewoon alles met hun rechter hand. Er zijn promotie filmpjes over.

Vliegen was ik al mee gestopt, maar als ik door dat poortje mag zonder paspoort, dan wil ik eigenlijk wel. Biometrische gezichtsherkenning gaat het helemaal worden. Het lijkt me ook vet om met een privé jet naar Davos te vliegen. Ik heb altijd een zwak gehad voor narcisten en daar zitten ze allemaal bij elkaar aan tafel. Het eten schijnt er goed te zijn. Trouwens ook vlees, grappig want eigenlijk is dat not done. Zo lekker als je rijk bent dat dat dan allemaal niet voor jou geldt. Zij willen dat wij aan de insecten gaan. Ze hebben misschien nog niet van plantaardige eiwitten gehoord.

Wat ik strak vindt is dat ik dat ze Diesel er uit willen hebben. Let’s go Lithium! Ik hou van kinderen en geef hen graag de kans om een centje te verdienen aan mijn welvaart. Dus ja die paar uur langer in die mijnen zonder bescherming en met die schadelijke stoffen enzo. Dat hoort er dan een beetje bij. Ik ben blij dat ik geen CNG camper heb gekocht uit milieu overwegingen want dat is nu de duurste brandstof. Ik ga dit weekend proberen of mijn Mercedes het doet op bananenschillen.

Ik vind het prettig dat al dat geld steeds bij dezelfde mensen terecht komt. Zij weten hoe ze de wereld beter kunnen inrichten dus ik heb daar geen problemen mee. En ook niet dat al mijn persoonlijke gegevens in een database komen te zitten en dat ik straks geredflagged wordt als ik iets verkeerds zeg. Ik heb toch niets te verbergen?

Maar over elite gesproken; waar ik wel een beetje moeite mee heb zijn die kinderfeestjes. Ik vind dat ieder kind zelf moet kunnen bepalen of ze seks hebben met een meerderjarige of niet. Dat dat handboek voor pedofilie blijft circuleren begrijp ik niet. Ze kunnen het toch voor zichzelf uitprinten en het er dan van internet halen? En dat het dan voor de normale mensen verboden is. Weet je, er zijn gewoon altijd trends in de wereld en seks met kinderen is dan nu toevallig hot en happening. Ook dat gaat weer voorbij. Die rituelen zijn niet helemaal OK maar dat bestaat al sinds het oude Egypte. Oude liefde roest niet.

Wat ik alleen niet begrijp is hoe mensen er nou bij komen dat er een connectie is met de duivel. Want de duivel zou graag willen dat alle mensen van God los zijn. Maar dat zijn we toch allang? De kerken staan al jaren leeg. Ik snap wel dat daar dan modeshows georganiseerd worden en ja dat die dan ook een keer op de duivel zijn gebaseerd, dat kan toch. Ik denk dat het tegenwoordig cool is om tegen God te zijn.

Er zijn zo veel artiesten die van satan houden, ze zijn er vaak best open over. Of ze doen het met symboliek in hun videoclips en op foto’s. Je ziet het best wel veel. Ook zie je van die lange jurken en grote kaarsen op het podium of zweeft er een duivel in de lucht. Dat is gewoon entertainment, daar moet je niets achter zoeken. Soms is het ook meer dat de muziek een beetje distorted is maar dat is nu ook juist hip. Misschien heeft dat te maken met MK Ultra, dat deden ze in de oorlog ook. Spotify heeft laatst heel veel MK ultra muziek er af gehaald. Dat lijkt me een goed teken. MK Ultra dat zijn van die programma’s die je dan in mensen kunt stoppen van jongs af aan waardoor ze het heel ver schoppen in het leven. Een beetje alsof je een computer programmeert, super handig. Sommigen gaan in de politiek en anderen op het podium. Die hebben dan producers die ze vertellen wat ze moeten zingen of wat ze moeten doen en daar verdienen ze dan heel veel geld mee. Ja en politici hebben dan geen producer maar dat heet dan weer anders. Maar of dat slecht is, ik weet het niet. Goed en slecht bestaat niet toch, alles is goed zoals het is. Ik denk dat iedereen wel zelf kan beslissen wat goed is en wat niet. 

Maar nou een ander dingetje, ik heb laatste mijn huis verkocht omdat ik meer in de natuur wilde zijn.  Maar nu die 15 minute cities er aan zitten te komen begin ik toch te twijfelen. Het lijkt me zo overzichtelijk, dat alles dan in de buurt zit. Omdat je straks misschien nergens meer naar toe kunt omdat je dan je CO2 budget overschrijdt. Dit begint nu in Duitsland dus voor je het weet is het er. En dan moet je misschien toch wel een vaccinatie halen denk ik dus misschien dat ik daar toch ook maar mee begin. Ik had het nog niet gedaan omdat ik dacht dat waait wel over. Maar ja nu met die oversterfte enzo dat komt denk ik door de klimaatverandering en dan kun je maar beter niet op je eigen lijf vertrouwen. Het maakt ook niet zoveel uit omdat we met veel teveel mensen zijn. Ik ben niet zo bang om dood te gaan. Ik heb altijd wel een soort van in God geloofd maar nu er mensen zijn die beweren dat ze veel slimmer zijn dan God, volg ik hen toch liever. God laat eigenlijk nooit wat van zich horen.

Iemand vroeg me laatst of ik nog ambities had maar die heb ik onlangs laten varen. Wat er op korte termijn voor mij gaat veranderen weet ik niet. Dat ik al mijn uitgaven boven de 100 euro moet laten monitoren door Ursula van der Leijen, ik vraag me af of ze daar wel tijd voor heeft? Of zouden ze dat dan aan die digitale ID koppelen en je CO2 budget? Ik maak me niet zo druk, als ik wat bomen plant, trekken ze dat wel weer recht. En anders kunnen we toch industriële hennep verbouwen op al die landbouw kavels, want dat haalt 4x meer CO2 uit de lucht dan bomen?

Nee, ik zie de toekomst super rooskleurig in en ben echt heel blij met wat er allemaal gebeurt. Eerst vond ik het maar wappies, die mensen die me waarschuwden. Maar nu het er toch al bijna is, ben ik er wel OK mee. Ik ben blij dat er zo goed voor ons gezorgd wordt en dat we gewoon kunnen doen met wat ons wordt voorgedragen. Het gaat allemaal om onze veiligheid en onze gezondheid nemen ze ook heel serieus. Ik heb daar zelf nog wel eens moeite mee dus ben wel blij dat ik die verantwoordelijkheid bij iemand anders neer kan leggen. 

Weet je, het gaat allemaal over vrijheid. Hoe minder je zelf hoeft na te denken, hoe makkelijker het wordt. Ik hoop trouwens wel dat ik mijn knuffelbeer mag houden. Want honden en katten mogen eigenlijk ook niet meer. Die eten teveel vlees. En kinderen krijgen astma als je op gas kookt, dat is echt onderzocht door degenen die willen dat we gas-vrijer worden dus ja dat klopt. Ik heb nog nooit astma gehad maar misschien heeft dat dan weer te maken met de Oekraïne, omdat dat ook onze oorlog is. Ik weet het ook allemaal niet, het is zo verwarrend. Het lijkt soms wel een beetje of  ze de hele wereld willen overnemen maar zo’n vaart zal het niet lopen. We zijn er altijd nog zelf bij.  

Plaats een reactie

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap