De Tempel Amsterdam is als een oase in een zinderende stad. Een plek waar je naar binnen kunt lopen om bij te tanken, geïnspireerd te worden, een moment van stilte te vinden en te connecten met het goddelijke en dat kan gewoon in je eigen hart. Er zijn kaarsen, grote ramen, wijze boeken, luie sofa’s, stille hoekjes, chocolate brownies en home made Chai thee. Je verse bloem is welkom op het altaar en steek gerust een kaarsje aan voor jouw God of guru. Er is geen menukaart maar we houden wel van iets lekkers; natuurlijk zelf gemaakt.

Er is yoga in de ochtend en avond en voor ‘het publiek’ zijn we dagelijks geopend ~vanaf 1 april~ van 12:00 tot 17:00. In het weekend is er ruimte voor bezield entertainment zoals kirtan, derwish, satsang, filmvertoning, storytelling, een stiltedag en inspirerende workshops of trainings.

De Tempel is ook de home-base voor de kirtan formatie “The Bhakti Groove” dus regelmatig zijn er kirtan jams en oefen sessies. The Bhakti Groove organiseert Mystical India reizen teacher immersion in een bhakti ashram in Zwitserland. Je kunt leren mantra zingen en harmonium spelen via internationale docenten die aan De Tempel verbonden zijn. Fijn plekje dus om je bhakti hart te voeden.

Wij geloven dat niet alles om commercie draait en dat De Tempel kan bestaan op basis van giften en donaties. Je mag dus betalen wat jij het waard vindt en weet dat wij daarvan kunnen blijven doen wat we doen. Als je meer kunt missen geef iets extra, voor diegene die iets minder heeft. En winst kunnen wij weer transformeren in mooie nieuwe dingen. De Tempel is niet te huur maar je mag ons altijd benaderen voor een co-creatie. We werken in de flow en vanuit live contact dus laat gezellig je gezicht zien en dan zien we hoe het stroomt.

Geen wi-fi ~ geen schoenen ~ geen smartphones ~ 0% alcohol ~ 100% spiritual ~ raw vegan bites

Route naar De Tempel Amsterdam

  • De Tempel Amsterdam

Route

Your location: Use my current location

Openingstijden vanaf 1 april

Monday09:30 - 11:00
Wednesday18:30 - 20:00
Thursday11:00 - 12:30

English ~ De Tempel Amsterdam

De Tempel Amsterdam is an oasis in the buzzing city. A place where you can come in, slow down and get inspired, become quiet and get connected to your divine self. There will be yoga in the morning and evening, soulful entertainment in the weekends and lots of mantra music. Stay tuned… and for the long version, come around and meet us live. By the way we are gift-and donation based! Pay what you think it is worth. Your gift will help us to keep the temple going !

No wi-fi ~ shoeless ~ mobiles off ~ 0%Alc, 100%Spirit ~ raw vegan bites

More information:

  • Blanca Wennekes ‭+31 6 24 63 13 68‬ or
  • Noëlle Sterk ‭+31 6 57 31 54 71‬