Massage is meer dan techniek en anatomie

True healing  takes place by the quality of touch and listeningto what the body needs

Massage Coach

Waarom kiezen tussen een massage of een coach als je het allebei tegelijkertijd kan hebben? In een 2-uur sessie geef ik je de fysieke en mentale support die je nodig hebt. Aandacht is voor mij het sleutelwoord maar dat kun je het beste zelf ervaren (check my reviews).

Hoe werkt het?

In een persoonlijke en uitgebreide intake brengen we samen in kaart waar jouw lichaam of leven wat extra liefde kan gebruiken. Tijdens de sessie zoom ik hier intuitief op in, gebruik makend van aroma therapie en massage technieken uit Shiatsu, Thai Yoga Massage, Myo Fascia Release en Cranio Sacraal.Bij voorkeur boek je eerst een volledige sessie a 120 minuten waarin we jouw eigen olie samenstellen.  Ik werk met hoogwaardige biologische essentiële oliën en medicinale basis oliën.  Een genot voor je neus en voor je huid!

Mijn Massage Lounge is een heerlijke oase op 5 min. loopafstand van het Haarlemmerplein, 2 minuten lopen vanaf de Pontsteiger en 10 minuten fietsen vanaf Centraal Station in Amsterdam.

Boeken

info@noellesterk.com of bel/sms/whatsapp  +31 6 57315471.

Je kunt de Massage Lounge boeken voor evenementen en festivals. Een legertent van 10×5 meter, volledig aangekleed, verward en verlicht en bemand door fantastische masseurs.

References

“Vorige week heb ik een heerlijke massage gehad van Noëlle. Doordat we eerst uitgebreid gepraat hadden en ze me veel vragen stelde over hoe ik me voelde werkte ze tijdens de massage heel gericht aan specifieke punten. Je voelt dat ze echt jou masseert, ze gaat heel persoonlijk te werk. Ik kan het absoluut iedereen aanraden; zo’n diepe ontspanning is echt bijzonder om mee te maken. Ik wil snel weer!”
Rita Zipora, zangeres
“I went to Noelle upon the recommendation of another massage client of hers. I was told that her massage service would be a very personalised experience tailored just to me. This was exactly what I got and more. Noelle really made the effort to understand what my body and mind needed in the treatments. She is very in tune to energies and to feeling my bodies signals during the massage. I am incredibly grateful to have found this amazing woman at a time when my body was feeling very in need of some maintenance and energetic movement. I highly recommend Noelle’s massage treatment.”
“De massage heeft er echt voor gezorgd dat ik me weer helemaal verbonden voelde met mijn lichaam. Ik vond het eerst een beetje moeilijk om helemaal te ontspannen maar was aan het einde meer ontspannen dan ik me ooit heb gevoeld. Alles heeft daaraan bijgedragen, het praten eerst, de mooie ruimte, de muziek en de massage zelf. Het was echt heel fijn!”
Loes van der Plaat, studente UVA (21)
Ik vond je massage met liefde en aandacht gegeven. Met momenten bijna een symbiotische cadans tussen de gever en ontvanger. Ik merkte dat je met aandacht en ademhaling bij een diepere laag kan komen. Ik vond het echt een groot cadeau!!
Evrim Akyigit, actrice, Amsterdam
Na een warm welkom diepgaande vragen vooraf heerlijk genoten van deze custom made massage. Diepe technieken afgewisseld met zachte touch en dit alles in een tijdloze flow. Voelbare aanwezigheid met echt contact en openende stretches . Heerlijk om te voelen dat je echt met volle aandacht kan los laten en alles in haar handen mag leggen.
Met heel veel aandacht en gevoel het hele lijf onder handen genomen. Behalve dat dit heel lekker is heb ik weer het gevoel dat mijn benen en de rest van mijn lichaam bij elkaar horen. Ik kan het een ieder met wat verweesde lichaamsdelen van harte aanbevelen…
Tom van der Wel , docent maatschappijleer