De Massage Coach

Eindelijk! Na jarenlang op allerlei locaties te hebben gemasseerd heb ik mijn eigen praktijk aan huis geopend, op de Houtmankade in Amsterdam West. Het is een super mooie ruimte geworden en ik zou het leuk vinden je daar te ontvangen!

Er staan heerlijke behandelingen op het menu, zoals:

Zweedse massage, klassieke massage, deep tissue massage, shiatsu flow, holistische massage, sesam hot oil detox massage, Indiase hoofdmassage, Myo Fascia bindweefselmassage, Thaise kokosstempel gezichtsmassage, hoofd, nek & schoudermassage, voetmassage, Ayurvedische kruidenstempelmassage of een heerlijk gembercompres. Je kunt er aroma touch aan toevoegen en na iedere massage trakteer ik je op een klankenbad. Ik werk met de hoogste kwaliteit basis oliën (amandel, sesam en kokos) essentiële oliën en medicinale oliën. En het belangrijkste: ik geef de massages met aandacht en liefde.

Hoe werkt het?

In een uitgebreide intake brengen we samen in kaart waar jouw lichaam of leven wat extra liefde kan gebruiken. Tijdens de sessie zoom ik hier intuïtief op in en laat mijn handen verder het werk doen. Ik stap er zelf eigenlijk tussenuit.

Via deze link kun je zelf online je afspraak inplannen via Treatwell.

Bekijk ook 

Ik hoop je snel te zien!

Referenties

Share via
Copy link
Powered by Social Snap