Sacred Bodywork

Alles begint met ‘Sacred‘. Een plek die gezellig warm en veilig voelt zodat je daar helemaal in kunt ontspannen. En je bloot durft te geven want de reis die we maken is vaak best intiem. Veiligheid bied ik door echt verbinding met je te maken, duidelijke kaders te scheppen en jouw consent te vragen. Maar sacred betekent ook het eren van lichaam geest en ziel en dat zit in nog veel subtielere dingen. Bodywork omdat ik meer doe dan alleen masseren. Ik werk op intuîtie en op verschillende lagen. Beginnend vanuit het fysieke lichaam en eindigend in de diepe stilte die je van binnen bent.

Menu

Deze behandelingen kun je boeken in 60, 75 of 90 minuten

Myo Fascia Release
Deep Tissue
Energetic Flow
Holistic Touch
Sesame Hot Oil Detox massage
Indian Headmassage
Voetmassage

Specials


5LMNT Massage & Coaching
(120 min)
Een uitgebreide behandeling met een intake van 30-45 minuten, gebaseerd op de 5 Elementen, met advies over hoe je je natuurlijke balans kunt hervinden en onderhouden.

Tantric Bliss Experience (180 min)
Tibetaanse Tantra Massage, Sound Healing en Aroma Therapie. Het doel van deze massage is de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam samen te brengen, blokkades op te heffen en spanning los te maken in het bekkengebied.

Sound Healing & Aroma Therapy (vanaf 60 min)
Een super ontspannend bad van klanken en geuren die je in een diepe staat van Zijn brengen. Gecombineerd met zachte aanraking en gebruik van stemvorken op het lichaam.

Chakra Meditatie & Vocal Toning (vanaf 60 min)
Begeleid met Indiaas harmonium gaan we jouw stem gebruiken om je verschillende energie centra te openen. In combinatie met adem en meditatie.

Biologische oliën

Ik werk met de hoogste kwaliteit basis oliën (amandel, sesam en kokos) essentiële oliën en medicinale oliën. En de belangrijkste ingrediënten: aandacht en liefde.

Hoe werkt het?

Ik ga ontspannen zitten op de mat. Het ruikt hier lekker, het doet me denken aan worteltjes. Ik kijk op het flesje naast de verdamper en inderdaad; het is een CO2 olie van zoete peen. Wat heerlijk, het voelt alsof mijn voeten de grond in zakken. Noëlle vraagt me om mijn ogen te sluiten en te denken aan niets. Mijn adem zakt langzaam naar mijn buik, en ik recht mijn rug op iedere inademing. Dan vraagt ze mij om met mijn vingers mijn beide oren zachtjes dicht te drukken. Even later zit ik zachtjes hummend te luisteren naar de trillingen in mijn hoofd. Het voelt ontspannend. Na een minuut of tien hummen met een lage toon op de achtergrond, ga ik liggen en haar warme handen pakken mijn enkels vast. Nog meer gronding voel ik. Mijn benen worden gemasseerd, mijn kuiten en mijn voeten. Daarna rust haar hand op mijn schaambeen en borstkas, alsof ze mijn yoni wil verbinden met mijn hart. Het voelt veilig. Dan voel ik haar handen bij mijn nek; het is een fijne greep alsof ze mijn nek 5 cm langer maakt. Ik voel mijn ogen naar de achterkant van mijn oogkassen zakken..Ze plaatst haar hand onder beide schouderbladen; ze zorgt dat ik precies goed lig. Dan masseert ze zachtjes de voorkant van mijn lichaam en mijn buik. En dan begint ze zachtjes op haar shamanen drum te spelen. Het is alsof ik de trap af loop naar beneden. Op het ritme van de drum laat ze me steeds dieper zakken van mijn hart naar mijn buik naar mijn baarmoeder. De rest weet ik niet meer… het was een 1.5 uur durende sessie en ik ben voor mijn gevoel aan de andere kant van het universum geweest, maar eigenlijk ook alleen maar hier. Het was of ik een web was van ragfijn draadjes en dat iedere trilling door alle lagen van mijn wezen sidderde. De geur aan het einde, en het wapperen met die bladeren vond ik te gek. Ik voel me rein en opgeladen.

Ik boekte de Free Flow, die kan ik je aanraden !

 

Referenties

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap