De Massage Coach

Sinds april ben ik verhuisd van Amsterdam naar Loenen op de Veluwe. Wat een heerlijkheid om ‘s ochtends wakker te worden aan de rand van het bos met een orkest aan fluitende vogeltjes! ik ontvang je graag bij Retraitecentrum ‘t Zonnehuis aan de Beekbergerweg 33 in Loenen, waar we een prachtige wellness room hebben met uitzicht op een groene oase!

Zoals:

Zweedse massage, klassieke massage, deep tissue massage, shiatsu flow, holistische massage, sesam hot oil detox massage, Indiase hoofdmassage, Myo Fascia bindweefselmassage, Thaise kokosstempel gezichtsmassage, hoofd, nek & schoudermassage, voetmassage, Ayurvedische kruidenstempelmassage of een heerlijk gembercompres. Je kunt er aroma touch aan toevoegen en na iedere massage trakteer ik je op een klankenbad. Ik werk met de hoogste kwaliteit basis oliën (amandel, sesam en kokos) essentiële oliën en medicinale oliën. En het belangrijkste: ik geef de massages met aandacht en liefde.

Hoe werkt het?

In een uitgebreide intake brengen we samen in kaart waar jouw lichaam of leven wat extra liefde kan gebruiken. Tijdens de sessie zoom ik hier intuïtief op in en laat mijn handen verder het werk doen.

Bekijk ook 

Ik hoop je snel te zien!

Referenties

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap