Specials

natural yoga logo

Wie wat is/was Natural Yoga? 
Natural Yoga werd opgericht in 2008 door Noëlle Sterk met een paar heel gezellige yoga genoten. Chantal van der Meij was de eerste garde, al snel opgevolgd door Ces Mossel en Ashley Gilbert. De missie was om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met yoga en daar voor werd de yoga uit de yogaschool gehaald en naar de buitenlucht gebracht. Veel lessen in het park en op de stranden om Amsterdam heen werden verzorgd door een team van enthousiaste yoga personalities.

Natural Yoga en de feel good vibe  
Tijdens onze events en festivals werden mensen resoluut aangestoken door het positieve yoga virus. Veel lessen, evenementen en retreats zijn georganiseerd; voor iedere deelnemer werd een boom geplant in het regenwoud van Brazilië via www.plantabillion.org. Met 10.000 bomen is de doelstelling van Natural Yoga behaald en sinds 1 januari 2018 is -met een beetje pijn in ons hart- de website offline gehaald. Afscheid nemen is ruimte maken voor nieuwe dingen!

Waar zijn de Natural Yoga docenten nu? 
Mariska is opgegroeid tot een succesvolle yogadocente.  Afke zit veel in het buitenland voor haar retreats en tantra retraites. Steffi is Because We Carry begonnen op Lesbos. Ces Mossel werd moeder van Levi en woont op Ibiza. Ashley kreeg twee zoons,  Claudia begon haar eigen yogaschool in Haarlem. Suzanne geeft trainingen aan spiritueel ondernemers, Daphne nog steeds workshops bij De Nieuwe Yogaschool. En Noëlle is aan een hele nieuwe episode begonnen en daar zul je meer nieuws over horen via de nieuwsbrief. Kijk op Amsterdam Noord Yoga als je haar lessen wilt volgen.

Natural Yoga (in de) media
De Facebook pagina blijft voorlopig nog even bestaan. Al was het alleen maar omdat we af ten toe zelf naar alle prachtige photo’s and video’s willen kijken. We hebben veel free publicity genoten, veel mensen blij gemaakt, veel bomen geplant in het regenwoud en heel veel plezier met jullie beleefd. Dank je wel voor alles en keep the fire burning!

Namasté

Natural Yoga