Yoga in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar yoga in Amsterdam Noord met persoonlijke aandacht en veel variatie? Gevonden!

Wekelijks geef ik yoga in Amsterdam Noord; doordeweeks bij het prachtige Lichtcentrum aan de Schellingwouderdijk (337 naast de Landmarkt) en in het weekend bij Pllek op de NDSM werf. Bij Pllek kun je langskomen wanneer je wilt, bij het Lichtcentrum werk ik met een abonnement. Verder kun je ook bij me terecht voor prive- yoga. Stuur een mailtje naar info@noellesterk.com om je aan te melden!

Check me ook op facebook:

yogabreak logo

Stijl

Als mensen me vragen “wat voor yoga geef jij” zeg ik meestal “noem het maar slow flow”. Ik ben geïnspireerd door verschillende stijlen, van langzaam tot explosief en van gedetailleerd tot vloeiend en speels. Ik geef les sinds 2008 en voor mij is yoga een manier om wijsheid, kennis en persoonlijke ervaring te delen. Ik ben opgeleid in Raja Yoga en Prana Vinyasa, geïnspireerd door Bhakti Yoga, Iyengar, Ashtanga en Yin Yoga. Ik werk graag met de seizoenen en de 5 elementen en deel verhalen en mythes uit de yoga filosofie. De meest gehoorde feedback op mijn lessen: inspirerend, mooie muziek en veel variatie. Check de foto’s hier:

Rooster

* Maandag         19:00-20:30 & 20:45-22:15      Lichtcentrum, Amsterdam Noord
* Woensdag       09:30-11:00                                  Lichtcentrum. Amsterdam Noord
* Donderdag      19:00-20:30 & 20:45-22:15      Lichtcentrum, Amsterdam Noord
* Zondag             10:30-12:00                                  Pllek, NDSM, Amsterdam Noord

Locaties

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam Noord

Pllek NDSM
TT Neveritaweg 59
Amsterdam Noord

Kosten Schellingwoude