Yoga Lifestyle Coaching

Yoga kan een heleboel voor je betekenen; niet alleen de oefeningen die je kracht en flexibiliteit beloven. Maar misschien wel juist de hele filosofie (ofwel yoga lifestyle) daaromheen kunnen jou een flinke stap verder helpen.  Yoga helpt je te worden wie je in essentie bent in plaats van alle plaatjes waar je aan denkt te moeten voldoen. De spanning, stress en vermoeidheid die dat oplevert, kun je veranderen in prachtige vitale levenskracht. En daar kun je hele mooie dingen mee doen! 

Ik ben zelf al ruim 15 jaar met yoga bezig en sinds 2008 geef ik wekelijks les. Voor mij blijft yoga een ongoing transformatie proces met veel wijze lessen en inzichten. Als ik mensen om me heen zie struggelen, wil ik graag mijn inzichten delen. Niet dat ik het zelf allemaal zo goed weet of perfect doe. Maar ik heb een natuurlijke gevoeligheid voor wat de ander nodig heeft en een gereedschapskist vol met yoga tools. Vaak gaat het om een paar simpele handvatten en de nieuwsgierigheid van de ander om iets nieuws te leren. In de sessies voel ik me geen therapeut maar een vriendin die je een spiegel voor houdt. We formuleren samen een doel en kijken in hoeveel stapjes je dat wilt verdelen. Je kunt kiezen voor meerdere sessies of simpelweg een power boost.

Kijk ook bij Yoga Coach & Trainer.

Referenties

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap