APK voor de Geest

APK VOOR DE GEEST – Basis training deel 1-7

Zweverigheid zit niemand op te wachten maar met je voeten in de klei kom je ook niet ver. Balans tussen hemel en aarde is de sleutel maar hoe doe je dat? In deze training leer je op een andere manier kijken, denken en doen waardoor je dichter bij jezelf blijft, meer voor elkaar krijgt en met minder moeite.

Deel 1: Rust Creëren

Een groot deel van de dag ben je bezig met aardse zaken. Over het hoe wat en wanneer en of het allemaal wel goed komt en ook op tijd en ook of je het zelf nog wel leuk vindt. We gaan een aantal lifestyle gewoontes onder de loep nemen. Ben je addiction free of vlucht je nog ergens voor? Welk voedsel creëert jouw (on)rust? En hoeveel energie heb je eigenlijk en hoe verdeel je dat over de week. In deze les leer je manager te zijn van je energie.

Deel 2: Emoties transformeren

Stel je hebt je gedachten onder controle. Dan zijn we er nog niet, want emoties zijn er ook nog. Kijk je ze aan of stop je ze weg? Wat zijn emoties eigenlijk en wat is hun doel? Kun je met ze in onderhandeling? Waar moet je naar toe met die energie? Je leert te ademen, bewegen, te laten en te overwegen en een dagelijkse oefening van 10 minuten om je energie in goede banen te trekken.

Deel 3: Mindful zijn

Gedachten, emoties; check. We hebben ze begrepen en nog steeds niet onder de knie maar dat is OKÉ. Hoe mindful ben je? Sta je stil bij wat er gebeurt? Waarom doe je wat je doet en voelt dat eigenlijk wel goed? Leer de signalen van je lichaam kennen. En wat is aandacht eigenlijk? En ben jij dan je gevoelens, je gedachten, je aandacht of alle drie? In deze les leer je het verschil en de relatie tussen deze drie hoedanigheden.

Deel 4: Helderheid

Als we deze mysteries ontrafelt hebben komt er vanzelf meer helderheid. Heb je dat al gemerkt? Als het er nog niet is; je kunt het trainen. Wat kun je doen om bij je eigen helderheid te komen? Afstemmen, niet de objecten scannen maar de ruimte tussen de objecten in. In deze les leer je wat je allemaal kunt doen om je frequentie te verhogen waardoor je meer signalen waar kunt nemen en ook makkelijker kunt vragen wat je nodig hebt.

Deel 5: Overgave

Waarschijnlijk heb je al geleerd dat planning en controle niet altijd het juiste resultaat brengen. Je wordt er vooral gestrest van. Als je denkt dat je hebt wat je beoogde is het alweer veranderd. Lijkt het je ook niet heerlijk om achterover te kunnen leunen en te ontvangen wat je nodig hebt? Dat gaan we dus leren en nee, dat is niet eng. Je kunt er gewoon op vertrouwen. Deze dag leer je dat je mind niet meer dan een tool is en hoe je je kunt openen voor de wijsheid van je hart.

Deel 6: Liefde

Hier komen we bij de essentie. Alles alle ruis is verdwenen dan kom je bij de bron. Je eigen diepte, de kern, het hart van je wezen, is Liefde. Leuk maar wat kun je daarmee? Liefde is de aller hoogste frequentie, het meest zuivere en bewuste deel van jezelf. Zodra je dit echt ervaart en je hebt de tools om er mee in contact te komen, dan verandert je wereld. Je staat in rechtstreeks contact met de bron en vanuit hier gaat alles moeiteloos.

Deel 7: Integratie

Het maakt niet zoveel uit wat je geleerd hebt. Al ken je alle esoterische boeken uit je hoofd; wat je niet integreert in je dagelijks leven raakt heel snel weer vergeten.  Ook heeft het geen zin om het materiële en spirituele altijd maar gescheiden te houden. Op deze dag leer je hoe beiden in elkaar integreert. Zo hoef je ook nooit meer te zeggen “het ontbreekt me aan tijd” want het is je normale manier van doen geworden.

Wanneer

Je kunt kiezen uit de zondagen (Amsterdam Prinseneiland) van 14:00-19:00 of de maandagen (Amsterdam Noord) van 09:00 – 14:00. Als je een dag niet kunt, kun je wisselen naar de andere dag of even bijtanken via Skype.

Zondag 22 juli 2018                Rust creëren
Maandag 23 juli 2018

Zondag 12 aug 2018               Emotie transformeren
Maandag 13 augustus

Zondag 16 september              Mindful Zijn
Maandag 17 september

Zondag 30 september             Helderheid
Maandag 1 oktober

Zondag 4 november                Overgave
Maandag 5 novembe

Zondag 18 november              Liefde
Maandag 19 november

Zaterdag 22 december            Integratie
Zondag 23 december

Kosten

995 euro inclusief btw inclusief een heerlijke maaltijdsoep, salade, thee, water en healthy snacks, hand-out, wekelijkse begeleiding via WhatsApp groep, Facebook groep en een individuele coaching sessie met Noëlle via Skype. Niet je geld maar je motivatie is belangrijk dus als dat eerste een probleem wordt informeer dan naar de mogelijkheden voor minima.

Interesse?

Drop a message:  info@noellesterk.com

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam, Schellingwouderdijk 337, Amsterdam/Noord, https://lichtcentrumamsterdam.nl/

APK voor de geest
APK voor de geest
APK voor de geest
APK voor de geest
APK voor de geest
APK voor de geest
APK voor de geest
Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap