Yoga Amsterdam Noord

Yogaschool in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar yoga in Amsterdam Noord, op een mooie locatie waar het niet te zweverig of commercieel is; waar goed les gegeven wordt en waar een leuke mensen komen?  Gevonden!

Yoga bij het Lichtcentrum, Amsterdam Noord

Dit is geen standaard yogaschool maar een sfeervolle particuliere studio die ik al meer dan 10 jaar huur voor mijn wekelijkse yoga lessen. Iedereen is verliefd op deze plek, en ik ben verliefd op iedereen 🙂 De groepen zijn relatief klein (max 12) waardoor ik veel persoonlijke aandacht kan schenken en goed kan aanvoelen wat er nodig is; zowel collectief als individueel. Dit maakt mijn lessen intuïtief en afgestemd op het moment. De meeste mensen komen al jaren hier al jaren, wat een fijn community gevoel geeft maar je kunt ook lekker solo en meteen na de les weer weg. De sfeer is gastvrij en gezellig; je zult je hier thuis voelen! De locatie heet Lichtcentrum Amsterdam en je kunt daar o.a. familie opstellingen doen.

Yoga bij Pllek op de NDSM werf

In het weekend geef ik les bij Pllek op de NDSM werf. Deze ochtend lessen zijn dynamisch maar een gezonde combinatie van yin en yang. Dit is ook weer een heel andere plek dan een standaard yogaschool of studio en daarom heel tof. Het rauwe karakter nodigt een heel ander gevarieerd en internationaal publiek uit. Je kunt langskomen wanneer je wilt.

Yoga voor beginners Amsterdam Noord

Mijn lessen zijn voor alle niveau’s maar omdat de groepen klein zijn kan ik diverse variaties geven voor de verschillende levels en ondertussen extra aandacht besteden aan een beginner. Deze aandacht blijf ik je geven totdat je makkelijk mee komt met het gemiddelde level. Soms verdeel ik de les  in twee groepen; je kunt de strong flow volgen of de slow flow, wat een dymanische dans vormt tussen yin en yang. Mijn service houdt niet op aan het einde van de les; je kunt me altijd benaderen ook privé en ik sta klaar om je te helpen als ik kan.

Ik krijg vaak de vraag of ik ook kinderyoga, zwangerschapsyoga geef of pilates. Het antwoord is nee maar ik kan je wel doorverwijzen naar een collega die bij je past.

Meld je aan

Lesrooster

* Maandag         19:00-20:30 & 20:45-22:15      Lichtcentrum, Amsterdam Noord
* Woensdag       09:30-11:00                                  Lichtcentrum. Amsterdam Noord
* Donderdag      19:00-20:30 & 20:45-22:15      Lichtcentrum, Amsterdam Noord
* Zaterdag          11:00-12:30.                                  Zaal 100, Amsterdam West
* Zondag             10:30-12:00                                  Pllek, NDSM, Amsterdam Noord

Privé Yoga op Prinseneiland

Een groepsles komt niet altijd uit en soms heb je behoefte aan wat meer aandacht Dit kan iets lichamelijks zijn maar ook mentaal, emotioneel of spiritueel. In een privé setting kunnen we hier op inzoomen. Met de tools die ik je mee geef, kun je zelf weer verder, ook binnen een groepsles. Kijk ook even bij coaching op deze website.

Check Yogabreak op Facebook:

yogabreak logo

Stijl

Ik geef een combinatie van vinyasa en yin yoga. Er zijn invloeden van Iyengar, Hatha en Ashtanga in mijn lessen te vinden en ik omlijst de les meestal met een thema uit de yoga filosofie. De balans tussen yin en yang dus actie en ontspanning staat centraal. Het kan zijn dat een les helemaal yin is, als het moment dat vraagt. Er zit veel variatie in mijn lessen; als je een langere periode komt, zul je alle facetten van yoga tegen komen en dat is precies waarom veel mensen al jarenlang mijn lessen volgen. “geen les is identiek” Er is een fijne groepsdynamiek die er voor zorgt dat iedereen individueel maar ook de groep als geheel, blijft groeien. Ik geef les sinds 2008 en heb er duizenden plezierige les uren op zitten. Voor mij is yoga een manier om wijsheid, kennis en persoonlijke ervaring te delen. De meest gehoorde feedback op mijn lessen: inspirerend, mooie muziek en veel variatie. Check de foto’s hier:

Locaties

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam Noord

Pllek NDSM
TT Neveritaweg 59
Amsterdam Noord

Tarieven