Helaas! Per 1-1-2020 ben ik na 11 jaar gestopt met alle yogalessen in Amsterdam Noord. Je kunt me wel vinden op mijn fantastische nieuwe locatie, De Tempel . Amsterdam, een kleine 10 minuutjes fietsen vanaf  CS of de Pontsteiger veer.

De Tempel . Amsterdam is een unieke “sacred space” in het centrum van de stad, vlakbij Westerpark. Een plek om te re-connecten met je goddelijke oorsprong, gelijkgestemden te ontmoeten, je te laten inspireren door gekwalificeerde leraren en trainingen, een massage of holistische behandeling te genieten, mantras te zingen, yoga en meditatie te beoefenen en je hart te laten raken door bezielde artiesten en muzikanten. Dit is je laidback, shoe-less, wifi vrije, veganistische, biologische en 100% eerlijke sacred space om te overleven in de snel bewegende stad. Ontvang een wekelijks overzicht via WhatsApp over de events and special member deals via deze link: https://chat.whatsapp.com/L5M1XJ8Uc8MBRxiEu9r1EB

Lesrooster

Iedere maandag t/m vrijdag ochtend vind je me in de Tempel:

08:00-09:00 mantra chants
09:00-10:15 love infused yoga
10:15-11:30 pranyama & meditatie

En in de avond alleen op woensdag:
19:30-20:45 Pranayama & Meditatie.

Je kunt je via OneFit of Classpass aanmelden.
Losse lessen zijn verkrijgbaar voor 15 euro
En je kunt een strippenkaart kopen voor 125 euro.

Ben je van plan zeer regelmatig te komen, informeer dan naar de memberships via info@detempel.amsterdam.

Lesstijl of Levensstijl

Toen ik begon met lesgeven in 2008 was er nog niet zoveel yoga. Het vinden van een leuke naam (Yogabreak, Natural Yoga) was heel makkelijk want alles was nog vrij. Tegenwoordig is iedere URL en net als Koningsdag, iedere hoek van de straat bezet door booming yoga business. Op zich mooi dat we deze Oosterse wijsheid adopteren, maar het dreigt een beetje eenzijdig belicht te worden. Is it a fancy work-out?! Versgebakken yoginis rollen in soepel gevouwen vormpjes van de lopende YTT band en komen terecht in een markt die volledig overspoeld is. Terwijl de yoga teacher een heel belangrijke taak zou kunnen vervullen: spirituele kennis belichamen en doorgeven aan de maatschappij als moderne priesteressen van nu.

In dit Yoga-LaLaland vind ik het niet meer relevant wat mijn lesstijl is want alles is overal in het kwadraat te koop. Wat ik graag aan het yoga landschap toevoeg:

* Verdieping door Bhakti yoga, het pad van devotie of toewijding aan het hart of beter gezegd nog: de Liefde.
* Verstilling door het  managen van je emoties en monkey mind met behulp van mantra, pranayama en meditatie.

* Jnana Yoga, het intellect kun je verrijken met de yoga filosofie. Dit komt terug in mijn retreats en trainingen.
* Karma Yoga of de kunst van het onbaatzuchtig dienen, een vrijwillige 
bijdrage leveren en/of samen werken aan een gemeenschappelijk hoger doel. Serving humanity = serving divinity.

Ik geef les sinds 2008 en heb er duizenden plezierige les uren op zitten. Maar mijn echte yoga verdieping is gekomen door onvoorwaardelijk voor mijn spirituele pad te kiezen en dat op nummer één te zetten. De vruchten daarvan zijn ontelbaar en ik durf met een gerust hart te zeggen:

Mijn leven is mijn Yoga. 

Kom een keer langs in de Tempel voor een yogales, een coaching, een training of een inspirerend evenement. Met deze nieuwe locatie geef ik gehoor aan twee basis-behoeften op een serieus yogapad: Sangha (community) en Sadhana (regelmatige spirituele beoefening).

Daarnaast is De Tempe een prachtige plek om onbaatzuchtig te dienen en samen met anderen te werken aan een gemeenschappelijk hoger doel. Informeer naar de mogelijkheden als Spaceholder of Karma Yogi via info@detempel.amsterdam