Yoga Lifestyle Coaching

Yoga kan een heleboel voor je betekenen; niet alleen de oefeningen die je kracht en flexibiliteit beloven. Maar misschien wel juist de hele filosofie (ofwel yoga lifestyle) daaromheen kunnen jou een flinke stap verder helpen.  Yoga helpt je te worden wie je in essentie bent in plaats van alle plaatjes waar je aan denkt te moeten voldoen. De spanning, stress en vermoeidheid die dat oplevert, kun je veranderen in prachtige vitale levenskracht. En daar kun je hele mooie dingen mee doen! 

Ik ben zelf al ruim 12 jaar met yoga bezig en sinds 2008 geef ik wekelijks les. Voor mij blijft yoga een ongoing transformatie proces met veel wijze lessen en inzichten. Als ik mensen om me heen zie struggelen, wil ik graag mijn inzichten delen. Niet dat ik het zelf allemaal zo goed weet of perfect doe. Maar ik heb een natuurlijke gevoeligheid voor wat de ander nodig heeft en een gereedschapskist vol met yoga tools. Vaak gaat het om een paar simpele handvatten en de nieuwsgierigheid van de ander om iets nieuws te leren. In de sessies voel ik me geen therapeut maar een vriendin die je een spiegel voor houdt. We formuleren samen een doel en kijken in hoeveel stapjes je dat wilt verdelen. Je kunt kiezen voor meerdere sessies of simpelweg een power boost.

Kijk ook bij Yoga Coach & Trainer.

Special offer – Corona Lockdown

Het Corona virus kan een heleboel bij je teweeg brengen.
Angst voor ziekte en/of de dood
Angst voor financiële onzekerheid
Eenzaamheid door social distancing
Destructieve gewoonten, verdoving, weglopen
Oude patronen die naar boven komen 
Verantwoordelijkheid uit de weg gaan
Over productief blijven op andere manieren
Depressief, gevoel voor richting kwijt zijn 
Verdriet om het verlies van geliefden

Het kan erg helpen om vanuit een ander (spiritueel) perspectief naar de zaken te kijken. Ik reserveer graag 60 minuten waarin ik er even helemaal ben voor jou. Ik doe dit op donatiebasis, via onderstaande link kun je zelf je donatie bedrag invullen.

www.Linktr.ee/noellesterk

Referenties

In de loop van dit jaar merkte ik dat ik weerstand voel bij de dingen die ik graag zou willen doen, zoals rustig de tijd nemen voor mijzelf,  sporten, lezen, mediteren, alleen zijn, rust opzoeken. Doordat Noëlle in haar yogalessen ook aandacht besteed aan mindfulness en meditatie en tijdens de les altijd inspirerende dingen zegt, heb ik haar over mijn gedachten aangesproken en zij wist meteen de vinger op de zere plek te leggen.

We hebben een coaching traject van 6 weken afgesproken waarin we intensief met elkaar aan de slag zijn geweest. We spraken af in haar fijne ruimte waar wij steeds weer hele afwisselende en mooie gesprekken voerden. Soms vroeg ze me om in stilte binnen te komen en werd er gemediteerd of gemasseerd. Dat was super rustgevend en dat had ik dan ook even nodig. Noëlle heeft me ook met andere vormen van yoga kennis laten maken bij haar favoriete docenten in de stad en we hebben een Vedische kookworkshop gedaan. Inmiddels ben ik ook begonnen aan de basiscursus Ayurvedisch Koken bij Rada. Allemaal heel nieuw en daarmee lekker verfrissend.

Ik merk dat ik tot rust kom en ik voel dat mijn mind wordt gevoed. Precies wat ik nodig heb. Dit wil niet zeggen dat ik nu ineens helemaal anders ga leven, maar het geeft een inkijk in hoe het anders zou kunnen en hoe Noëlle en veel meer andere mensen dat doen. Daar probeer ik voor mijzelf kleine dingen uit te halen en die in mijn dagelijks leven te integreren. Lukt niet altijd maar dat is niet erg, probeer ik het de volgende dag gewoon weer.

Iedere dag is er één. Dank Noëlle!

Annemarie Govers (Advocaat)

31 jaar oud en een burn out. Het lijkt wel een epidemie. Wie kent er niet iemand in zijn naaste omgeving? Toch dacht ik dat het mij niet zou overkomen, hoe druk of moe ik soms ook was, ik doe toch wat leuk vind? Ik volg mijn dromen en ambities. Tot op een dag mijn hele lijf pijn deed. Op advies van HR raakte ik in gesprek met Marit en Noëlle die mij vrijwel direct adviseerden om te stoppen met werken, iets wat ik mij op dat moment echt niet kon indenken.

Maar wat ben ik hun dankbaar. Het was ontzettend moeilijk, maar het proces heeft me ook zoveel gebracht. Door middel van yoga, massages en coaching heb ik weer leren luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft. Het heeft mij veel inzicht gegeven in waar mijn stress vandaan komt, wat de signalen zijn en hoe ik voor mijzelf moet zorgen voor een betere balans en weerbaarheid. Ze hebben mij geholpen om gewortelde patronen te herkennen en doorbreken.

Beiden hebben een prettige en holistische manier van werken, wat goed aansloot op mijn behoeftes.

Marlouze Vooijs,  program manager bij Pllek