one day retreat

Lengte: 8 uur
Kosten: 575 (single) 675 duo
te boeken op feelingohm.com

Een one-day-retreat kun je boeken voor jezelf of met je partner. De retraite wordt op maat gemaakt en ik maak ook een uitnodiging om aan je vriend(in) te sturen. Het hoeft niet eens je liefdesrelatie te zijn, het kan ook een vriendschap zijn of juist een vriendschap weer samen brengen.

Jullie doelstelling staat deze dag centraal. Ik werk graag met een aantal onderdelen waarmee we dat doel kunnen verwezenlijken. Bijvoorbeeld: harmoniseren van energie, doorbreken van patronen, nader tot elkaar komen, een probleem oplossen of gewoon rust en ruimte ervaren.

De dag heeft een beginceremonie en een eindceremonie en daar tussenin beschik ik over een toolbox vol met mogelijkheden. Beweging, ademwerk, creatieve expressie, klank, aanraking, filosofie, stilte, sharing, mindfulness, voice dialogue,  emotional release, wheel of consent, tantrische oefeningen, non violent meditation sessie, massage, ademwerk, mantra, meditatie, sound healing.

De magie van deze dag komt niet van mij maar zit in het moment. Ik heb niet alles van tevoren uitgedacht; we werken deels met een structuur en deels met wat er op dat moment gedaan, gezien, gehoord of gevoeld wil worden. Een mooie persoonlijke reis met hapjes en drankjes inbegrepen

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap