one day retreat

Lengte: 8 uur
Kosten: op aanvraag

Een one-day-retreat kun je boeken voor jezelf, met je partner of met een aantal vrienden. De retraite wordt op maat gemaakt. Ik vind het fijn om de groepsgrootte te beperken tot max 6 zodat we wel de diepte in kunnen.

Jullie doelstelling staat deze dag centraal. Ik werk graag met een aantal onderdelen waarmee we dat doel kunnen verwezenlijken. Bijvoorbeeld: harmoniseren van energie, doorbreken van patronen, nader tot elkaar komen, een probleem oplossen of gewoon rust en ruimte ervaren.

Ik ontwerp samen met jou de dag en maak de uitnodiging die je aan je partner/vrienden door kunt sturen.
De dag heeft een beginceremonie en een eindceremonie en daar tussenin beschik ik over een toolbox vol met mogelijkheden. Beweging, ademwerk, creatieve expressie, klank, aanraking, filosofie, stilte, sharing, mindfulness, voice dialogue,  emotional release, wheel of consent, tantrische oefeningen, massage, ademwerk, mantra, meditatie, sound healing. De magie van deze dag komt niet van mij maar zit in het moment. Ik heb niet alles van tevoren uitgedacht; we werken deels met een structuur en deels met wat er op dat moment gedaan, gezien, gehoord of gevoeld wil worden. Een mooie persoonlijke reis met hapjes en drankjes inbegrepen

Locatie Diemen heeft gelegenheid tot overnachting!

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap