Natural Yoga (archief)

Natural Yoga werd opgericht in 2008 door Noëlle Sterk met een paar heel gezellige yoga genoten. Chantal van der Meij was de eerste garde, al snel opgevolgd door Ces Mossel en Ashley Gilbert en uiteindelijk bestond het team uit 15 docenten. De missie was om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met yoga en een link te leggen naar een duurzame levensstijl. Daar voor werd de yoga uit de yogaschool gehaald en naar de buitenlucht gebracht. Veel lessen in het park en op de stranden om Amsterdam heen werden verzorgd door een team van enthousiaste yoga personalities. Daarnaast werden veel evenementen en yoga retreats in binnen-en buitenland georganiseerd.

Natural Yoga archief

Natural Yoga en de feel good vibe

Tijdens onze events en festivals werden mensen resoluut aangestoken door het positieve yoga virus. Daarnaast werd voor ieder verkocht ticket een boom geplant in het regenwoud van Brazilië via www.plantabillion.org. Met 10.000 bomen is de doelstelling van Natural Yoga behaald en sinds 1 januari 2018 is -met een beetje pijn in ons hart- de website offline gehaald. Afscheid nemen is ruimte maken voor nieuwe dingen!

Natural Yoga (in de) media

De Facebook pagina blijft voorlopig nog even bestaan. Al was het alleen maar omdat we af ten toe zelf naar alle prachtige photo’s and video’s willen kijken. We hebben veel free publicity genoten, veel mensen blij gemaakt, veel bomen geplant en heel veel plezier met jullie beleefd. Dank je wel voor alles en keep the fire burning!

Namasté

Natural Yoga

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap