Tantric Bliss Experience


Lengte: 3 uur
Kosten: 225 euro

Is dit boven jouw budget? Je kunt ook kiezen voor de Tibetaanse Tantra Massage (2 uur, 175 euro)

De Tantric Bliss is een diepe persoonlijke reis die ik samen met jou maak. Het begint met het neerzetten van een ‘sacred space’ die energetisch helemaal zuiver is en met intentie en consent die wij naar elkaar uitspreken. Door middel van meditatie zakken we allebei diep in ons eigen lichaam. Dit zorgt voor ontspanning maar ook afstemming met het diepere Zelf. Vanuit deze space ontmoeten we elkaar en begint de sessie. Met tantra massage verwarm ik de mannelijke en vrouwelijke energie in je lichaam en verbind deze met elkaar. Indien afgestemd kan ik verdiepen in het bekken gebied.  Deze sessie heeft geen seksuele intentie maar het kan wel de seksuele energie in dit gebied wakker maken. Als daar spanning ontstaat verspreid ik dit zachtjes door jouw hele lichaam.

Ik rond de sessie af met ritmische instrumenten om je in verbonden ademhaling te begeleiden; met stemvorken en klankschalen op je lichaam om je energie te harmoniseren; met melodieuze instrumenten om zachtheid en heling in je veld te brengen. We sluiten af met een korte Savasana en een sharing. 

De meest gehoorde feedback op deze behandeling:
het oplossen van blokkades, meer verbinding ervaren, eenheidsbewustzijn, reiniging, bevrijding, meer heelheid en helderheid, opening van het hart, meer (seksuele) stroming, overgave en ultieme ontspanning.

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen

Referentie:

Zonder gedachten en in overgave mocht ik deze mooie experience van Noelle ontvangen. Een Tibetaanse tantra massage compleet met meditatie en als afsluiting een ritueel met allerlei klanken.  Door onze afstemming vooraf en in de meditatie mochten onze energieën stromen en zich met elkaar verbinden. Vanuit volledige vertrouwen en veiligheid naar elkaar voelde ik me bij alle aanrakingen op mijn gemak – en kon ik me volledig overgeven aan wat het moment mocht brengen.  Het afsluitende ritueel was voor mij een hele bijzondere ervaring.  Door met gesloten ogen vooral je lichaam en oren als zintuig te gebruiken nam de intensiteit enorm toe. Ik weet niet wat ze allemaal gedaan heeft maar het was alsof de wind al mijn beslommeringen wegblies, de regen mijn lichaam reinigde en alles wegspoelde, de klanken qua frequentie mijn lichaam openden en activeerden.  De mooie geuren en muziek maakten het tot een geheel alsof ik in een wellness bad vertoefde waar ik nog veel langer in had willen blijven hangen.  Bekwaam maakte Noelle alles tot één geheel zodat alles klopte, goed voelde, uitnodigend was in elke fase, herkenning gaf in het onderbewuste, energie in flow bracht en er ongetwijfeld een vervolg komt. Deze ervaring kan ik iedereen aanraden die een support wenst in de innerlijke reis en verrijking van het eigen bewustzijn.

Jacques Torn

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap