Tantric Bliss Experience

Lengte: 3 uur
Kosten: 275 euro
Online boeken

De Tantric Bliss Experience is een Tibetaanse Tantra Massage met klank massage aan het einde. Cliënten ervaren dit als een bijzondere reis waarbij ze door allerlei lagen, belevingen en emoties gaan. Aan het einde van de behandeling zie ik vaak een heel ander iemand dan in het begin. Meer ontspanning, zachtheid en openheid, een gezond gloeiende huid en stralende ogen.

Wat doe ik wel en wat doe ik niet?
Mijn behandelingen zijn gefocust op heling en transformatie; niet op erotiek. Voorafgaand aan de sessie hebben wij een video-call gehad en hebben we behoeften en grenzen met elkaar afgestemd. Dit is belangrijk voor jou, om je veilig te voelen en je over te kunnen geven. En belangrijk voor mij, om mijn werk ontspannen te kunnen doen.

Wat kan ik verwachten bij de Tantric Bliss Experience?
Een persoonlijke ontvangst met thee en ruimte voor een sharing; hoe gaat het met je op dit moment. Een begin ceremonie met meditatie, nogmaals afstemmen van consent en boundaries; de Tibetaanse massage behandeling met gebruik van olie. De massage heeft dynamische vurige onderdelen en hele zachte subtiele onderdelen. Als ontvanger ben je naakt; de ruimte is aangenaam warm , muziek tijdens de behandeling is 532Hz en ik gebruik verstuivers met o.a. tabakssap, copal, paulo santo, salie en aqua de flora. Tijdens de klank massage lig je onder een heerlijk warme zachte doek. We sluiten af met een eind ceremonie en een sharing.

De meest gehoorde feedback op deze behandeling: 
het oplossen van blokkades, meer verbinding ervaren, eenheidsbewustzijn, reiniging, bevrijding, meer heelheid en helderheid, opening van het hart, meer stroming, overgave en ultieme ontspanning. 

Referentie:

Zonder gedachten en in overgave mocht ik deze mooie experience van Noelle ontvangen. Een Tibetaanse tantra massage compleet met meditatie en als afsluiting een ritueel met allerlei klanken.  Door onze afstemming vooraf en in de meditatie mochten onze energieën stromen en zich met elkaar verbinden. Vanuit volledige vertrouwen en veiligheid naar elkaar voelde ik me bij alle aanrakingen op mijn gemak – en kon ik me volledig overgeven aan wat het moment mocht brengen.  Het afsluitende ritueel was voor mij een hele bijzondere ervaring.  Door met gesloten ogen vooral je lichaam en oren als zintuig te gebruiken nam de intensiteit enorm toe. Ik weet niet wat ze allemaal gedaan heeft maar het was alsof de wind al mijn beslommeringen wegblies, de regen mijn lichaam reinigde en alles wegspoelde, de klanken qua frequentie mijn lichaam openden en activeerden.  De mooie geuren en muziek maakten het tot een geheel alsof ik in een wellness bad vertoefde waar ik nog veel langer in had willen blijven hangen.  Bekwaam maakte Noelle alles tot één geheel zodat alles klopte, goed voelde, uitnodigend was in elke fase, herkenning gaf in het onderbewuste, energie in flow bracht en er ongetwijfeld een vervolg komt. Deze ervaring kan ik iedereen aanraden die een support wenst in de innerlijke reis en verrijking van het eigen bewustzijn.

Jacques Torn

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap