Testimonials

Wat andere mensen over me zeggen.

Noelle is een prachtig mens die met hart en ziel je helpt om fijner in het leven te staan. Met de geneeswijze van Ayurveda leert ze je door middel van eten, sporten en meditatie (en veel fijne massages) een goede balans te creëren waardoor je optimistischer en gelukkiger in het leven staat. Echt een ontzettende aanrader!
Fauve van Tol

Zonder gedachten en in overgave mocht ik deze mooie experience van Noelle ontvangen. Een Tibetaanse tantra massage compleet met meditatie en als afsluiting een ritueel met allerlei klanken.  Door onze afstemming vooraf en in de meditatie mochten onze energieën stromen en zich met elkaar verbinden. Vanuit volledige vertrouwen en veiligheid naar elkaar voelde ik me bij alle aanrakingen op mijn gemak – en kon ik me volledig overgeven aan wat het moment mocht brengen.  Het afsluitende ritueel was voor mij een hele bijzondere ervaring.  Door met gesloten ogen vooral je lichaam en oren als zintuig te gebruiken nam de intensiteit enorm toe. Ik weet niet wat ze allemaal gedaan heeft maar het was alsof de wind al mijn beslommeringen wegblies, de regen mijn lichaam reinigde en alles wegspoelde, de klanken qua frequentie mijn lichaam openden en activeerden.  De mooie geuren en muziek maakten het tot een geheel alsof ik in een wellness bad vertoefde waar ik nog veel langer in had willen blijven hangen.  Bekwaam maakte Noelle alles tot één geheel zodat alles klopte, goed voelde, uitnodigend was in elke fase, herkenning gaf in het onderbewuste, energie in flow bracht en er ongetwijfeld een vervolg komt. Deze ervaring kan ik iedereen aanraden die een support wenst in de innerlijke reis en verrijking van het eigen bewustzijn.
Jacques Torn

“Mystical India; A life changing experience” Everything went smoothly. So much sense and meaning in the way it was organized.” The yoga classes were very relaxing and inspiring. I absolutely loved the philosophy sessions and deep meaningfull discussions. I would absolutely recommend this trip!
Margaux Bembaron, ParisIk volg al jaren de yogalessen van Noëlle; ze zijn heerlijk, uitdagend en inspirerend en ik kom er altijd ontspannen en opgeladen weer vandaan. Ik heb bij Noëlle ook een coaching traject gevolgd. In een periode van 6 weken heeft ze me een paar keer per week meegenomen naar de beste yoga teachers in town, we hebben een Ayurvedische kook cursus gedaan en wekelijkse Eén op Eén sessies die me steeds weer verrasten. Ik heb er bijzonder veel aan gehad.
Annemarie Govers

Mystical India was truly a trip of a lifetime. We were immersed into the Indian culture with two amazing guides who enlightened us in yogic philosophy, asana and hindu traditions. We stayed in lovely hotels, visited amazing temples, shared delicious meals and had many great discussions.  The presentation and quality of the teachers was excellent. This journey was truly lifechanging and I can absolutely recommend it.
Kristy Livingston De kracht van de pranayama cursus door Noëlle zat hem in de herhaling van een aantal simpele basisoefeningen waarvan het rustgevende resultaat onmiddellijk voelbaar is. Het is absoluut een eyeopener geweest, te merken hoe de ademhaling van invloed is op mijn denkgeest. De basisoefeningen zijn makkelijk zelf thuis te doen, ik ben begonnen met dagelijks de serie oefeningen te doen, zoals ze zijn doorgegeven door Noëlle….het helpt mij om dieper en stiller te mediteren, het is een totaal nieuwe ervaring om te beginnen met een aantal van de Pranayama oefeningen en daarna mijn meditatie te doen.
Noëlle straalt een sfeer van veiligheid en vertrouwen uit en ze heeft een behoorlijk sterke sense of humor, (wat ik erg prettig vind, anders word t mij snel te serieus, te zwaar, te spiritueel) dat alles maakte dat ik mij vrij voelde om mijzelf te laten zien en te laten horen binnen de groep. Ik kan en wil deze cursus dan ook van harte aanbevelen aan hen die zich willen verdiepen in hun meditatie en yoga beoefening.
Judith Broersen – Amsterdam

WoW! Wat een aanrader dit! Ik heb al veel massages gehad, maar nog nooit zo fijn als hier. Noëlle geeft de massage echt met aandacht en plezier en weet iedere spier goed te vinden. En heerlijk met een voor jou op maat gemaakte olie. Noëlle een heel warm persoon die goed luistert. 
Danielle Smit

We begonnen met een één op één gesprekje. Altijd fijn. Noëlle is open, puur en kijkt recht door je heen. In liefdevolle verbinding. Wat volgde was een niet aflatende stroom van prachtige ervaringen. Bij elke aanraking voelde ik niet alleen dat die écht was, maar zeker ook dat ze precies wist wat ze deed. En bij elke aanraking raakte ik verder verwijderd van wat op dat moment was en mocht ik afdalen en opstijgen tegelijk. Tijd was er niet meer, zo leek. In totale ontspanning mocht ik het eerste gedeelte ondergaan. Er volgden klanken en trillingen die voelden alsof zonder directe aanraking  werd opgetild en meegenomen. Op een gegeven moment was ik zelfs even ‘weg’. Niet in slaap maar ik zweefde ergens tussen hemel en aarde, volledig in balans en helemaal op m’n gemak. Alles was raak en kwam binnen. De intensiteit die zij erin legt is van een hoog niveau, en dat bij iedereen. ‘Oeeh, dat was lekker’ is misschien wel het meest gezegd na een massage. Dit was veel meer dan dat. Dit was een soort reis waarbij je jezelf mag verliezen, maar waar je nooit verdwaald of verloren raakt. ik ben dankbaar dat ik deze prachtige massage heb mogen ontvangen.
Martin Waser

“Most useful for my every day life were the yoga sessions (awesome and well suited for a variety of levels) and the philosophy sessions. Meeting with the holy man (Siddartha’s father) and the mediation in the cave – wow! Also the sacred dip in the Ganga was very profound. The laughter experienced on the River Rafting excursion was a memory that will stay with me for a long time. Loved this unexpected therapy and floating in the river. Keep this in!” Both guideds were awesome!! Anonymous, Calgary CanadaDe ruimte is uitnodigend, aangenaam en zacht. Noëlle’s aanraking is (voor mij) zuiver, intuïtief, liefdevol en aandachtig. Ook heel fijn is het combineren van de verschillende lekkere (warme) massage/essentiële oliën, toegespitst op huidtype, waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat je zelf fijn vindt. Een aanrader voor iedereen die diepe ontspanning wil ervaren en zich daaraan kan overgeven. Ik kom zeker terug!!!
Renske Kok


Fijne en leerzame intake, voelde mij gelijk rustig en vertrouwd. De massage was heerlijk, lang, relaxed en met mooie muziek. Warme olie naar behoefte samengesteld. Absolute aanrader! Merci, Noëlle! 
Remke Moraal

Het was heel fijn en goed bij Noëlle. Ik masseer zelf ook dus ik ben en kritisch maar ook nieuwsgierig naar de massage. De manier waarop ze werkt is heel uitgebreid en met veel aandacht. Noëlle is echt een fijne en lief mens en haar ruimte waar ze de massage geeft is lekker warm, zowel de tempratuur als de inrichting. Ze stelt een olie samen op mijn wensen en wat ik nodig heb. Ik vond haar massage perfect. Lekker op de mat met dekentjes, kussentjes en warme olie. Niet te hard niet te zacht. Dit was wat ik noem echt een goeie massage. Ik ga snel nog een keer!
Mirjam van Starrenburg 


De ruimte is uitnodigend, aangenaam en zacht. Noëlle’s aanraking is (voor mij) zuiver, intuïtief, liefdevol en aandachtig. Ook heel fijn is het combineren van de verschillende lekkere (warme) massage/essentiële oliën, toegespitst op huidtype, waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat je zelf fijn vindt. Een aanrader voor iedereen die diepe ontspanning wil ervaren en zich daaraan kan overgeven. Ik kom zeker terug!!!
Renske Kok

aanrader! : noelle neemt écht de tijd voor je, met volle aandacht. …en die muziek op de achtergrond, super fijn!!
David Arrowman

Heerlijke massage gehad van heerlijk mens Noelle. Met heel veel aandacht en gevoel het hele lijf onder handen genomen. Behalve dat dit heel lekker is had het ook tot gevolg dat ik nu weer het gevoel heb dat mijn benen en de rest van mijn lichaam bij elkaar horen. Ik kan het een ieder met wat verweesde lichaamsdelen van harte aanbevelen.
Tom van der Wel

Na een warm welkom diepgaande vragen vooraf heerlijk genoten van deze custom made massage . Diepe technieken afgewisseld met zachte touch en dit alles in een tijdloze flow. Voelbare aanwezigheid met echt contact en openende stretches . Heerlijk om te voelen dat je echt met volle aandacht kan los laten en alles in haar handen mag leggen. Thanks en tot snel 
Jelle Klein


ik vond het heel natuurlijk en prettig om door Noëlle te worden gemasseerd. Het vraaggesprek ervoor gaf richting aan de massage, in die zin dat in mijn geval het aarde element aandacht behoefde. Ik ga zeker terug!
Pam de Soete

Na een uitgebreide vraag naar mn achtergrond, waarin bleek dat Noelle oprecht geintresseerd was in wie ze gind masseren, kreeg ik een massage op maat! Heerlijk en heel liefdevol gegeven. Liefst had ik de hele middag onder haar handen gelegen…Een aanrader voor wie zichzelf met aandacht voor de persoon wil verwennen..
Nathali Millecam


Ik vond je massage met liefde en aandacht gegeven. Met momenten bijna een symbiotische cadans tussen de gever en ontvanger. Ik merkte dat je met aandacht en ademhaling bij een diepere laag kan komen. Ik vond het echt een groot cadeau!!
Evrim Akyigit 

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap