Tibetaanse tantra massage

Lengte: 2 uur
Prijs: 175 euro

Deze vorm van massage heeft mij veel gebracht. Door aandachtig en liefdevol aangeraakt te worden in ook intiemere gebieden, zonder doel van een hoogtepunt bereiken of seksuele energie te stimuleren, heb ik zelf als heel openend en helend ervaren (trauma release). Wanneer alle factoren op veilig staan en goed is afgesproken wat wel en wat niet, is het letterlijk thuis komen in je eigen lichaam; in je basis.

Het primaire doel van deze massage is om in het lichaam de Shiva of mannelijke energie (bovenkant en achterkant van het lichaam) te verbinden met de Shakti of vrouwelijke energie (voorkant en onderkant lichaam). Het bekkengebied is waar de Shakti of levenskracht opgeslagen ligt maar het is bij de meeste mensen een gebied wat gespannen is, op slot zit of gezien wordt als “schaamstreek” dus iets slechts of wat je verborgen wilt houden. Of als een plek van bevrediging en hoe we daarin geconditioneerd zijn heeft niets meer te maken met intimiteit of gezonde, helende seksualiteit.

In deze behandeling is er totale gelijkwaardigheid tussen man / vrouw en tussen gever / ontvanger. (wat man/vrouw en vrouw/vrouw kan zijn) . Er is meer direct lichaamscontact dan bij een normale massage en omdat er veel hitte wordt opgewekt in het lichaam en er massage olie aan te pas komt werk ik zelf ook grotendeels ontbloot. Er is op sommige punten bekken/bekken en hart/hart contact en er zijn posities die best intiem en kwetsbaar zijn. Mijn ervaring is dat mensen zich heel erg veilig bij me voelen en zich makkelijk kunnen overgeven, omdat hier vooraf heel veel helderheid over is gegeven. En mijn energie speelt denk ik ook mee.

Intiemere delen
Of ook de intiemere delen worden mee behandeld wordt vooraf besproken; dit kan voorafgaand aan de behandeling zijn via Zoom, of op het moment voor de behandeling begint. Ik leg hierbij ook uit dat een man een erectie kan krijgen en dat dat helemaal OK is en ook wanneer dit niet gebeurt. Ik ben niet bezig met seksuele energie of genitaliën te stimuleren maar de energie is welkom als het wakke wordt omdat ik dat door je hele lichaam kan verspreiden. Waardoor je helemaal “aan” gaat en niet alleen maar in dat privé gebied.

Consent
Ik stem vooraf heel goed met je af, wat jouw verwachtingen zijn en ik leg heel duidelijk uit wat ik doe en met welke intentie. Wanneer deze verwachtingen niet overeen komen, volgt er geen behandeling. En mocht ik op het moment van de massage toch het gevoel krijgen dat er niet helemaal open kaart is gespeeld vindt er ook géén behandeling plaats.

Boek nu:

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap