Tibetaanse tantra massage

Lengte: 2 uur
Prijs: 225 euro
Online boeken

Aandachtig aangeraakt worden zonder doel of streven naar een hoogtepunt is bijzonder ontspannend en helend voor je hele systeem. Het doel van deze massage is om de mannelijke energie te verbinden met de vrouwelijke energie in het lichaam. Wanneer de levensenergie gaat stromen is dat als een helend levens elixer. Een intens ontspannende ervaring die nog dagen lang na kan vibreren. Je voelt jezelf beter, bent meer aanwezig, meer in je lijf en voelt duidelijker wat bij je past en wat niet.

Wat doe ik wel en wat doe ik niet?
Mijn behandelingen zijn gefocust op heling en transformatie; niet op erotiek. Voorafgaand aan de sessie hebben wij een video-call om behoeften en grenzen met elkaar af te stemmen. Dit is belangrijk voor jou, om je veilig te voelen en je over te kunnen geven. En belangrijk voor mij, om mijn werk ontspannen te kunnen doen.

Wat kun je verwachten bij de Tibetaanse Tantra massage?
Een persoonlijke ontvangst met thee en een sharing; hoe gaat het met je op dit moment. Een begin ceremonie met meditatie, afstemmen van consent en boundaries; de Tibetaanse massage behandeling met gebruik van olie. De massage heeft dynamische vurige onderdelen en hele zachte subtiele onderdelen. Als ontvanger ben je naakt; de ruimte is aangenaam warm , rustgevende muziek tijdens de behandeling en ik gebruik verstuivers met o.a. tabakssap, copal, paulo santo, salie en aqua de flora. We sluiten ceremonieel af en er is ruimte voor een sharing.

De meest gehoorde feedback op deze behandeling: 
“een hele reis” is wat ik vrijwel altijd terug hoor. totale ontspanning, meer verbinding, landen in je lichaam, jezelf beter voelen, meer heelheid en helderheid, meer stroming.


Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap