Koken voor retraites

Als traveling chef reis ik rond om te koken op de mooiste plekken. Als je lekker kunt koken ben je in principe overal welkom 🙂 Dit zijn mijn favs:

Chefkok @ Retraite centrum Mas Vilalte in Corsavy, Zuid Frankrijk
Chefkok @ Da’aLuz Oasis in Orgiva, Zuid Spanje
Chefkok @ Stilte Retraite / Mindfulness week in Friesland
Chefkok @ Ashram Sada Shiva Dham in Loenen op de Veluwe
Chefkok @ Retraite centrum Het Zonnehuis in Loenen op de Veluwe
Chefkok @ Tantra weekenden
Vegan lunches @ vergaderlocatie geWoonboot, NDSM Amsterdam

Ik kook ook graag voor groepen vrienden en heb ik een korte tijd de lunches verzorgd op de geWoonboot; een duurzame vergaderlocatie in Amsterdam (NDSM)

Check mijn instagram pagina Love.Food.Medicine

koken bij Mas Vilalte, Franse PyreneeĂȘn

simpel voorbeeldje voor een lunch:

L.I.N.Z.E.N
Mung dahl – een soep van de beroemde gele linzen van Maharishi Ayurveda (the best!) bereid met verse gember en kurkuma, asafoetida, kokosmelk, tomaat en spinazie

G.R.A.N.E.N
Funky grain salad (koud) of Kichari (warm) van twee verschillende granen met gemengde noten, pitten, zaden, rozijnen en vers gesneden kruiden.

G.R.O.E.N
Frisse felgroene salade blaadjes gegarneerd met amandel, avocado en granaatappelpitjes of een salade van gegrilde groenten met shoyu en sesamzaad

P.O.W.E.R
Wortel/gember salade met een dressing van olijfolie, honing en citroen
om het spijsverteringsvuur een boost te geven

S.M.A.A.K
Tomatenchutney met rozijn, kaneel, kruidnagel, komijn, laurier, zout, zwarte peper, gember en limoen

S.L.O.W . & . S.A.C.R.E.D
Eten is voor NoĂ«lle Sterk een levensfilosofie. Eten doe je iedere dag en meerdere malen dus hoe meer aandacht en liefde je daaraan kunt besteden hoe beter. Zij koopt bewust de beste ingrediĂ«nten bij kleine geĂŻnspireerde, biologische leveranciers. Het bereidingsproces is een meditatief ritueel en voordat het eten op tafel gaat wordt het symbolisch geofferd. Door het aandachtige en liefdevolle bereidingsproces, het bewustzijn van de kok en het offeren, heeft het eten de hoogst mogelijke energetische waarde. In India heet dit “Prasad” of sacred food.

een kijkje in de keuken bij de ashram in Loenen #templefood

Kosten?

De kosten waar je rekening mee moet houden als organisator zijn 40 euro per persoon per dag voor 3 maaltijden inclusief thee, versnaperingen, mijn reiskosten en uurloon. Voor grotere groepen neem ik een assistent mee.

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap