een spelletje Risk op de achterkant van het bord

Hee hallo! Kijk jij ook reikhalzend uit naar de nieuwe wereld? Die mooie wereld met een eerlijke economie waar iedereen van mee geniet; waarin we allemaal voelen dat we goed genoeg zijn en ons eigen unieke steentje bij mogen dragen aan wat er nodig is binnen de gemeenschap. Waarin we elkaar helpen in plaats van beconcurreren en waar plezier en creativiteit veel spannender zijn dan macht en status.

Deze nieuwe wereld is dichterbij dan je denkt. Vandaag nog kun je beginnen jouw bankrekening te openen in die wereld. Je kunt beginnen met andere mensen te verbinden die ook over die wereld dromen. Je kunt beginnen in kaart te brengen wie wat doet in jouw omgeving en waar jij zelf heel goed in bent zodat je kunt ruilen als er stront aan de knikker is. Met wie kun je ruilen en wat heb je zelf?

Er is ook wat werk aan de winkel. Want zolang we bouwen op pijn en trauma raken we getriggerd, ook in die nieuwe wereld. Je krijgt er dus ook een uitnodiging bij; om alles te doen wat in je vermogen ligt om te helen. En te doorvoelen wat je nodig hebt op een dieper niveau. Je mag je meer en meer bewust worden van je patronen en je mechanismen transformeren in vormen van verbinding.

In de nieuwe wereld zul je niet langer afgescheiden zijn van jezelf maar handel je vanuit de bron. Je kent die plek omdat je er vaker naar toe gaat dan naar je social media feed. De bron laat je handelen uit gemeenschappelijk belang en geeft je vertrouwen dat er voldoende is, ook voor jou. Dat je je niet hoeft af te schermen of uit te sloven omdat de kosmische weegschaal jou heel nauwkeurig geeft wat je toekomt. Je kunt er op vertrouwen.

Wat je denkt, wat je droomt, wat je uitzendt is wat je creëert. Laten we beginnen. Laat je aandacht niet meer vangen in een digitale wereld die je voedt met problemen en ruzie over problemen en meningen over die ruzie over die problemen. We stappen samen uit de polariteit en laten het domein van de zwart witte vlakken over aan de elite en hun feestjes. Op een dag houdt hun spelletje op omdat er niemand meer meedoet.

Weet je nog vroeger toen je klein was, dat je winkeltje of postkantoortje speelde? Laten wat dat weer doen! Zie het leven als een spelletje waarin we ons eigen geld scheppen en nieuwe spelregels maken. Geld creëren is super eenvoudig en rentevrij. Als de euro valt? Prima toch… dan begint iedereen met nul en schrijven we de I O U bonnetjes weer uit. We hebben alles wat er nodig is om een economie draaiende te houden; minus banken en corrupte spelers binnen de overheid. Een spelletje Risk maar dan op de achterkant van het bord.

Nu al leuker dan doom-scrolling !!!!

Lang verhaal kort, bij mij kun je betalen met de florijn en ik schrijf ook met liefde een I.O.U. bonnetje uit zodat we op later termijn creatief kunnen ‘afrekenen’. In regio Rotterdam/DenHaag begint de
watermunt in opmars te komen en Tijn Touber gelooft in de Gevonomie. Ik heb inmiddels een account bij barteren.nl en al deze inspiratie is voortgekomen uit één klein bezoekje aan nieuwe wereld ondernemer Olaf Weller van Keuze Vrij Bij Mij. Een sympathieke positieve vent en trouwens een leuke podcast om even naar te luisteren!

The Future is OursPlaats een reactie

Translate »