Massage is meer …

Een plek die gezellig warm en welkom voelt, waar je je helemaal kunt ontspannen. En waar je jezelf durft te laten zien zodat we kunnen werken met wat er echt is. Weet dat je veilig bent, dat mijn intenties zuiver zijn en dat wat wij bespreken tussen ons blijft. We beginnen met in te checken op een dieper niveau. Hoe voel je je nu; fysiek, mentaal, emotioneel? . Ik zorg dat ik energetisch schoon ben en met mijn liefde en aandacht bij jou kan zijn in dit moment. Ik sluit iedere behandeling af met energetische reiniging zodat we allebei schoon de deur uit lopen en de ruimte weer schoon is voor een volgende cliënt. Mijn USP: helende handen, invoelend en helemaal met mijn aandacht bij jou.

Tarieven:
0.5 uur 45 euro
1.0 uur 75 euro
1.5 uur 125 euro
2.0 uur 225 euro (tantra combinaties)
3.0 uur 275 euro (tantra combinaties)

Reviews:
Om testimonials te lezen click hier of zelf achter te laten via Google reviews click hier

De technieken die ik gebruik


Myo Fascia Release
Bindweefsel reageert een stuk minder snel dan spierweefsel. Bij deze vorm van massage is er minder beweging maar blijf ik langer met mijn aandacht en handen op één plek. Ik druk niet hard op een spier om deze te manipuleren maar leg mijn hand op de spier en wacht tot deze naar me toe komt. Cliënten ervaren deze techniek als heel prettig en diep.

Deep Tissue
Een beetje van bovenstaande maar met wat meer dynamische bewegingen. Goed om spieren die goed vast zitten lekker los te kneden. Niet altijd lekker maar wel heel goed.

Shiatsu
ik geef geen volledige Shiatsu behandeling maar gebruik wel de meridianen en drukpunten in mijn behandeling. Ik heb me verdiept in de 5-elementen leer en volg bepaalde meridiaan lijnen om het tekort of teveel aan energie in deze meridiaan te balanceren. Cliënten ervaren stroming bij deze techniek.

Thai Yoga Massage
Ik geef geen volledige Thai Yoga Massage maar gebruik de stretches en grepen tijdens mijn behandelingen. Cliënten ervaren deze techniek als heel efficiënt en ontspannend.

Cranio Sacraal
Een hele wereld op zich. Schedel, wervelkolom en heiligbeen zijn één verbonden systeem met een vlies daaromheen en ‘spinal fluids’ met daarbinnen wat een geheel eigen ‘pulse’ heeft. Mijn hand ligt onder jouw hoofd (Cranio) of heiligbeen (Sacraal) of beide tegelijk waardoor hoofd en heiligbeen weer synchroniseren en alle organen en lichaamsdelen hebben hier profijt van. Cliënten voelen zich ondersteund en gedragen en raken in een hele diepe ontspanning.

Stress Release / Burn Out
Speciaal voor mensen met extreme stress, spanning of burn-out, is het belangrijk om niet teveel te willen van het lijf. Met langzame, lange streken herinneren de spieren zich weer hun oorspronkelijke vorm. Dit zal een aantal behandelingen herhaald moeten worden voordat je met een cliënt kunt beginnen over de oorzaak van de stress. Eerste hulp bij stress & burn out: Body first.

Indiase Hoofdmassage
Een massage zittend op een stoel met ontbloot bovenlichaam (met omslagdoek onder je oksels). De massage is gericht op hoofd, nek, schouders en armen. Het zijn verschillende bewegingen en technieken om alles in dit gebied te ontspannen en te laten stromen.

Biologische oliën
Ik werk met de hoogste kwaliteit basis oliën (amandel, sesam en kokos) essentiële oliën en medicinale oliën. En de belangrijkste ingrediënten: aandacht en liefde.

Aroma therapie
wat je er gratis bij krijgt is een tikje aroma therapie. Ik stem die olie af met wat je op dat moment nodig hebt, bijv. gember voor het oplossen van blokkades; lavendel voor ontspanning, ceder of peen voor aarding, etc. Ik werk graag met de oliën van Chi, de Levensboom (nu Volatile) en DoTerra.

Als je niet helemaal weet wat je zoekt of wat je nodig hebt, kies de free flow; een combinatie van massage, aroma, klank, adem, meditatie, tantra of wat ik voel dat in het moment nodig is.

Free Flow referentie:

Ik ga ontspannen zitten op de mat. Het ruikt hier lekker, het doet me denken aan worteltjes. Ik kijk op het flesje naast de verdamper en inderdaad; het is een CO2 olie van zoete peen. Wat heerlijk, het voelt alsof mijn voeten de grond in zakken. Noëlle vraagt me om mijn ogen te sluiten en te denken aan niets. Mijn adem zakt langzaam naar mijn buik, en ik recht mijn rug op iedere inademing. Dan vraagt ze mij om met mijn vingers mijn beide oren zachtjes dicht te drukken. Even later zit ik zachtjes hummend te luisteren naar de trillingen in mijn hoofd. Het voelt ontspannend. Na een minuut of tien hummen met een lage toon op de achtergrond, ga ik liggen en haar warme handen pakken mijn enkels vast. Nog meer gronding voel ik. Mijn benen worden gemasseerd, mijn kuiten en mijn voeten. Daarna rust haar hand op mijn schaambeen en borstkas, alsof ze mijn yoni wil verbinden met mijn hart. Het voelt veilig. Dan voel ik haar handen bij mijn nek; het is een fijne greep alsof ze mijn nek 5 cm langer maakt. Ik voel mijn ogen naar de achterkant van mijn oogkassen zakken..Ze plaatst haar hand onder beide schouderbladen; ze zorgt dat ik precies goed lig. Dan masseert ze zachtjes de voorkant van mijn lichaam en mijn buik. En dan begint ze zachtjes op haar shamanen drum te spelen. Het is alsof ik de trap af loop naar beneden. Op het ritme van de drum laat ze me steeds dieper zakken van mijn hart naar mijn buik naar mijn baarmoeder. De rest weet ik niet meer… het was een 1.5 uur durende sessie en ik ben voor mijn gevoel aan de andere kant van het universum geweest, maar eigenlijk ook alleen maar hier. Het was of ik een web was van ragfijn draadjes en dat iedere trilling door alle lagen van mijn wezen sidderde. De geur aan het einde, en het wapperen met die bladeren vond ik te gek. Ik voel me rein en opgeladen.
Femke Vlierhout

 

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap