Wie ben ik

Volgens de yogi’s ben ik Sat Chit Ananda
Het tegenovergestelde van Kung Fu Panda
Vraag een Indiaan en ze noemen me Adelaar
Volgens de Mayas een Rode Hemelwandelaar
Hindoeistisch gezien ben ik Atma,
een klein deeltje van Paramatma
Ik vraag de Ayurveda en zij zeggen Pitta
Een Arabier stopt me in een burka
Maar vraag ik Buddha zegt jij eens iets
Dan zegt hij je bent helemaal niets
En ik, ik geloof dat LIEFDE
De kern van al deze tradities is
I am .. just me
As Love as I can be

Wie ben ik

Wat ik doe

Ik ontwerp yogalessen en workshops, verdiepings reizen, trainingen en programma’s die jou helpen je natuurlijke balans te vinden, jouw eigen koers te varen en op jouw eigen, unieke manier een zinvolle invulling te geven aan je leven. Deze processen ondersteun ik met coaching, massage en aroma therapie. Als basis gebruik ik de 5 Elementen en als inspiratie de rijke yoga filosofie.

Wat ik deed

Ik heb 20 jaar gewerkt voor festivals, evenementen, lokale TV en landelijke radio.  In 2007 belandde ik in een ini-mini burn-out (want kwam daar heel snel weer uit met yoga, massage en voeding) In 2008 ging ik doen wat ik nog steeds leuk vind: mensen helpen in balans te blijven met de tools die ik zelf geleerd heb.

Van wie ik wat geleerd heb (ongeveer), vind je hier

Here’s The Good Stuff. Some of My Best Work Is Featured Below.

Yes that’s right, these are all different projects I’ve worked on.  Some are still ongoing, check my schedule to see what’s coming up!

Noëlle Sterk
Yoga voor werknemers van UWV / UGD bij de Lichtfabriek in Haarlem
Een Balanced-Business programma voor 30 consultants van KPMG bij Pllek
De Tempel Amsterdam
De Tempel . Amsterdam, de conscious hotspot in Amsterdam West
Personeelsuitje “Alles moet anders” voor het personeel van Omnimark
Een zomers massage team op het stadsstrand van Amsterdam Noord
Natural Yoga op de mooiste outdoor locaties in en rond Amsterdam
Mystical India, een jaarlijkse yogareis naar het Noorden van India
Een eigen rubriek in online yoga magazine
Summer of Love Festival bij Pllek in Amsterdam Noord
Yoga voor 1000 werknemers van Vitae op het strand van Wijk aan Zee
Global Mala Festival in Hotel Krasnapolsky
Global Mala Festival bij de Westergasfabriek en het Westerpark
Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap