5 Elementen

De 5 elementen vormen een blauwdruk van het leven. Als er iets is waar bijna iedereen op de wereld het over eens is, zijn het deze 5 Elementen. Chinese Medicijnen, Yoga, Ayurveda, Tantra, Boedhisme, Shamanisme, Soefisme, Tibetaanse Medicijnen, Kaballah, Afrikaanse tribes, Oosterse culturen, Noord en Zuid Amerikaanse Indianen, Aboriginals, Maoris; ze passen allemaal 5 Elementen toe in hun gezondheidsleer, wetenschap, kunst en architectuur.

Aanpak

Ik werk met de 5 Elementen, omdat de theorie heel makkelijk te begrijpen is. Het wordt al duidelijk als ik iemand naar zijn/haar sterrenbeeld vraag. Bij ieder sterrenbeeld hoort een element en 9 van d 10 keer komen de eigenschappen van die persoon overeen met dit element. Mensen moeten vaak een beetje lachen; ze herkennen zichzelf er in.

Kennis maken

Werk je bij een bedrijf en is daar meer balans nodig; wil je zelf een training of retreat volgen of ga je liever voor een één op één sessie? Stuur mij een berichtje via de chatbox rechts onder in je scherm. Laat je email achter en je ontvangt binnen 24 uur mijn reactie. (tenzij ik zonder wifi op een berg zit en ook dat komt voor 🙂


DE ELEMENTEN IN BALANS

Iedereen bestaat uit een unieke combinatie van 5 elementen.
Bij ieder persoon is een bepaald element dominant.
Dit element heeft zijn specifieke tendens in reactie, emotie,
lichamelijke en mentale zwakheden en krachten. Wat is jouw natuur?
Ben je Water, een Vurig type, of heb je veel Aarde, Lucht of Space?

Hoe kun je omgaan met deze kwaliteiten en ze in je voordeel benutten?
Hoe creëer je meer begrip en balans in je relaties?
Hoe stel je het beste team of bedrijf samen?
door de Elementen in balans te brengen!

Share via
Copy link