Living in flow

Soms sta je ’s morgens op en straal je van geluk, enthousiasme en daadkracht. Soms lijkt de dag op weer een grote beproeving en draai je je liever nog een keertje om. Hoe zit dat met jouw energie? Kun jij er een vinger op leggen wanneer je je goed voelt en wanneer niet, en kun je dit zelf beïnvloeden?

Yes, you can!!

We zijn allemaal aangesloten op een PULSE van heldere, creatieve levensenergie. De aard van deze levenskracht is beweging; het stroomt en zal in beweging blijven om zich uit te drukken. Wanneer de energie niet volledig tot uiting kan komen, stagneert de stroom en hoopt de energie zich op. Vroeg of laat komt dit tot een uitbarsting en bij iedere persoon uit zich dit op een andere manier. De WATER persoon stroomt over. De VUUR persoon explodeert. De AARDE persoon loopt vast. De LUCHT persoon trekt zich terug. De space persoon kan uit pure frustratie met dingen gaan gooien. Alle vijf elementen zijn een krachtig veld binnen die stroom van levensenergie. Ieder veld heeft een eigen richting, rol en functie, en in- of uit balans laten zij een eigen reactie zien. Het hoger doel van deze energie is niet te verzanden, vast te lopen of boosaardig te worden, maar de creatieve, goddelijke kracht tot uitdrukking te laten komen. Als mens geven wij handjes en voetjes aan deze energie en wanneer we IN FLOW blijven kunne we prachtige dingen manifesteren die onszelf en het collectief dienen.
Chinese Medicijnen, Yoga, Ayurveda, Tantra, Boedhisme, Shamanime, Soefisme, Tibetaanse Geneeskunst, Kaballah, Afrikaanse vokeren, Oosterse culturen, Noord-en Zuidamerikaanse indianen, Aboriginals, Maori, leefden altijd en nog steeds volgens de wetten van deze energiëvelden.

“Look deep into nature and you will understand everything better”

Einstein

Welk element overheerst bij jou en hoe voel jij je als je uit balans bent? Belangrijker nog: hoe blijf je in balans of vind je je balans zo snel mogelijk weer terug? En welke krachten heb je dan tot jouw beschikking en waar hoe zet je die in?

Wanneer de 5 elementen, ofwel de 5 richtingen van Prana, met elkaar in balans zijn, ervaar je vrede, liefde en peace of mind.  Je kunt iedere tegenslag aan, houd je hoofd koel in verhitte omstandigheden, blijft geaard als de hele wereld op z’n kop staat en je  kunt je vol vertrouwen overgeven aan de aard van het leven.

Wil je hier meer over weten?

Van 23-30 augustus ben je van harte welkom bij Living in Flow; een 5-element yoga lifestyle retreat bij het schitterende Molino del Rey in natuurreservaat Sierra de las Nieves in Andalusie. Met dagelijks een gezonde dosis Prana Flow Yoga, meditatie, massage, kleurrijke vegetarische maaltijden en aanvullende workshops ter inspiratie, neem je een tas vol praktische tools mee naar huis. Om jouw natuurlijke balans te waarborgen en je natuurlijke krachten effectief in te zetten om jouw dromen en doelen te verwezenlijken.

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap