reviews

Onlangs trof ik Noëlle bij een ceremonie-avond met vrienden. Haar massagetafel stond in een hoek in de ruimte waar eerder een jungle tribe werd gedanst.

We begonnen met een één op één gesprekje. Altijd fijn. Noëlle is open, puur en kijkt recht door je heen in liefdevolle verbinding. Blouse uit daarna en ik mocht plaatsnemen. Wat volgde was een niet aflatende stroom van prachtige ervaringen. 

Bij elke aanraking voelde ik niet alleen dat die écht was, maar zeker ook dat ze precies wist wat ze deed. En bij elke aanraking raakte ik verder verwijderd van wat op dat moment was en mocht ik afdalen en opstijgen tegelijk. Tijd was er niet meer, zo leek. In totale ontspanning mocht ik het eerste gedeelte ondergaan. Daarna volgden instrumenten die me tot in het diepst deden voelen door de trillingen, zodat je zonder directe aanraking toch werd opgetild en meegenomen. Op een gegeven moment zweefde ik ergens tussen hemel en aarde, volledig in balans en helemaal op m’n gemak. Alles was raak en kwam binnen. 

De intensiteit die Noëlle in haar behandeling legt van een hoog niveau. ‘Oeeh, dat was lekker’ is misschien wel het meest gezegd na een massage. Dit was veel meer dan dat. Dit was een soort reis waarbij je jezelf mag verliezen, maar waar je nooit verdwaald of verloren raakt.

Martin 

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap