Vegan Delivery

Vedisch koken vind ik het aller leukste wat er is. Geïnspireerd door de fantastische veganistische maaltijden in de tempels van India ben ik me hier in gaan verdiepen. Eten voor body, mind & spirit is voor mij de beste omschrijving van deze kookkunst. Ik voel me ook echt een kunstenaar wanneer ik in de keuken sta en de juiste kruiden, kleuren en smaken combineer om aan een fantastische uitgebalanceerde maaltijd te komen. Maaltijden die handmatig en met toewijding zijn klaargemaakt met verse, eerlijke producten hebben een hoge vibratie. Je voedt niet alleen je lichaam maar ook de essentie van het leven zit er nog in. Door het eten te zegenen met een ritueel en mantra voeg ik daar nog wat extra liefde aan toe. 

De ingrediënten zijn eenvoudig en betaalbaar waardoor ik alles biologisch kan aanschaffen. Ik let er op dat ingrediënten lokaal geproduceerd zijn. Dierlijke eiwitten vervang ik door  plantaardige alternatieven. De maaltijden zijn suiker- en glutenvrij en geschikt voor alle doshas (lichaamstypes). Het eten is licht verteerbaar wat een voldaan en energiek gevoel geeft na het eten. 

Als je het leuk vindt om deze kookkunst ook te beheersen kom ik graag naar jouw keuken en maken we er samen een goddelijke maaltijd van. Delivery is ook een mogelijkheid. Ik kook het liefst voor mensen die ik (via/via) ken en voor groepen van maximaal 20 personen. 

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap