Let me spark your heart

Heb je wel eens het gevoel de draad kwijt te zijn? Dat je niet meer weet welke richting je op moet of welke gedachten, gevoelens of ideeën de moeite van het volgen waard zijn? En misschien voel je je lethargisch, inspiratieloos en gevoelloos? Of heb je externe input nodig om in beweging te komen? Dat zit je wat lager in je energie en daar kunnen heel makkelijk gedachten en emoties aan vast kleven die ook niet heel hoog in trilling zijn. Alles bij elkaar kan dit leiden naar nog meer duisternis, dofheid of niet-weten alias ‘ik doe maar wat’. 

Je kunt je ook fit, actief en on top of the world voelen maar nog steeds niet weten waar het precies naar toe gaat. Pluk de dag; het leven is al moeilijk genoeg. Niet te lang over nadenken, lekker nuchter in het hier en nu en zoveel mogelijk genieten van het leven. Niet dat spirituele gebullshit. Een klein nadeel kan zijn dat dit vaak gepaard gaat met keuzes die een gevoel van vrijheid geven maar die op de lange termijn juist je vrijheid ontnemen.

Het is ook mogelijk dat je wel een doel voor ogen hebt maar dat dit doel je uiteindelijk niet dient op een dieper niveau. Als je doelen bijvoorbeeld puur fysiek of materieel georiënteerd zijn leidt dit tot kortstondig geluk. Alles op dit vlak komt en gaat. Het leidt steeds weer naar die plek van leegte, die dan graag weer opgevuld wil worden.

Je kunt je ook afvragen; waarom zou ik mezelf deze vragen stellen; het gaat toch prima zo? Misschien ben je zo prettig in je comfortzone dat er helemaal geen reden lijkt om verder te kijken.

De vraag is ook: moet het altijd verder, hoger en beter of is het gewoon goed zoals het is? Wat als je deze woorden zou vervangen door echter, dieper en blijvend? Als je kritisch naar jezelf zou kijken kun je waarschijnlijk wel wat aanwijzen waar die wens van toepassing is. Je relaties, je inkomen, je gezondheid, je humeur, je zelfvertrouwen.

Schrijf eens op waar jouw verlangen naar verdieping zit en hoe je dat aanpakt (of niet) of over je weerstand bij wat ik schrijf. Mail dat naar info@noellesterk.com. Je krijgt van mij een eerlijk bericht terug. En je maakt kans op één van de drie gratis inspiratie boosts via Zoom of Skype.

What’s in it for me? Ik ben heel nieuwsgierig naar beweegredenen om wel of niet in actie te komen en om wel of niet open te staan voor een spirituele benadering. En wat voor overtuigingen daar omheen zitten. Ik kan deze inzichten gebruiken voor een lifestyle training die ik aan het ontwikkelen ben.

We hebben in ieder geval een interessant gesprek 🙂 En hopelijk zit er iets bij waar jouw hart een sprongetje van maakt.

In liefde,

Noëlle 

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap