Onverdeeld is de waarheid

Het afgelopen jaar is een turbulente tijd geweest en ik denk niet alleen voor mij. Er zijn drie opties lijkt het wel; vol vertrouwen alle maatregelen en adviezen opvolgen; het is tenslotte ‘wetenschappelijk onderbouwd’ ook al is die onafhankelijkheid ver te zoeken en de belangenverstrengeling niet totaal onzichtbaar. Het OMT wordt beïnvloed door het ministerie (NOS) en het ministerie wordt beïnvloed door de EU en de WHO en deze worden beïnvloed worden door het WEF. En top down, beïnvloed het WEF weer de 10.000 global leaders en shapers die op prominente posities in de politiek zitten of opgeleid worden in de global shaper hubs (ook in Amsterdam en Den Haag). Dus ja, wie volgt wie nu eigenlijk in deze vicueuze cirkel?

Het brengt je vanzelf bij de tweede optie; zelf uitzoeken wie de mensen zijn die zoveel invloed hebben op onze persoonlijke levens. Wat willen zij, welke leraren of ideologiën volgen zij en hoe of door wie zijn zij opgevoed? Belangrijk genoeg aangezien het kapitaal van de wereld in deze kringen circuleert wat hen de macht geeft wetenschap, onderwijs, media en bedrijfsleven volledig naar hun hand te zetten. En dat dat gebeurt is goed te volgen, als je de tijd daar even voor neemt. Tim Gielen deed dat o.a. in zijn documentare “Monopoly; who owns the world”.

Wat opvallend is dat iedereen die zich aan onderzoek waagt vaak bij voorbaat als complotdenker wordt gecategoriseerd en alle alternatieve mediakanalen als verspreiders van desinformatie. Je mag dus alleen naar de gefinancierde kanalen kijken en luisteren? Weet iedereen dat NPO totaal niet onafhankelijk is en dat onze nieuwslezers worden geïnstrueerd vanuit een overkoepelend orgaan boven alle internationale persbureau’s? Hoeveel macht moet je hebben om internationaal, alle politieke leiders en media magnaten hetzelfde nieuws naar voren te laten brengen.

Dan kom je vanzelf uit bij de derde optie en dat is denken “fuck it”; ik kan er toch niets aan doen of “whatever”; het is altijd al een corrupte bende geweest, het zal wel loslopen. Maar hoe los het nou echt loopt en hoe lang we akkoord willen blijven gaan met de corrupte bende, kun je je afvragen als je ziet dat we afstevenen richting een totale digitalisering met Trans-Humanisme en Post-Humanisme als doel. Begrijp je goed wat hier staat? Dit is einde mensheid zoals we die tot nu toe gekend hebben.

De elite wil niet meer alleen onze mind, creatie kracht en werkvermogen; ze willen nu ook hart en ziel. Ze willen alles. En ik denk dat hier toch nog een beetje vrije wil om de hoek komt kijken. Ga je mee in hun agenda? Dan volg de pijlen. Wil je dit niet en ben je bereid hier voor te sterven als het moet? OK. Je ziel is eeuwig dus als je dit echt meent, denk ik dat God of wie of wat dan ook verantwoordelijk is voor het Licht in dit verhaal, er wel voor zorgt dat je volgende incarnatie niet in het duister zal zijn maar in een ander soort universum. En wie weet lukt het nog wel in deze incarnatie. Waar het op neer komt is innerlijk werk. In hoeverre ben je zelf beïnvloed door angst, macht, controle, frustratie, geweld of ander lage energievelden? Zelfs op heel subtiel niveau? En hoe zuiver zijn de keuzes die je iedere dag maakt?

Een concrete vraag; willen wij nog meer digitalisering en dehumanisering of willen wij volksgezondheid?! Van het eerste heb ik weinig verstand maar wat het laatste betreft zou ik op één A-tje kunnen schrijven hoe we dit bereiken zonder digitalisering en dehumanisering. Laten we beginnen met het verbieden van pesticiden, monocultuur, kappen van regenwoud, vergiftigen van rivieren, intensieve veeteelt en het verwerken van geraffineerde suiker en E-nummers in alles wat we eten, met illegale én legale chemische middelen die we in hoge frequentie tot ons nemen. Mogen we dan ook stoppen met geo-engineering ofwel het beïnvloeden van het klimaat en al die andere tools die de elite gebruikt om ons te doen laten geloven dat wij, mens, verantwoordelijk zijn voor klimaatrampen en het zogenaamde einde der tijden?

Zonder dat we er erg in hebben neemt het Luciferiaans gedachtengoed het over: controle en dominantie in plaats van de wet van vrije wil en liefde die tot het goddelijk gedachtengoed behoort. Ik ben voor mijn eigen beeldvorming afgedaald in het konijnenhol om te begrijpen wat Luciferiaans of Satanisch eigenlijk inhoudt en het brengt je bij de ‘secret societies’ die zichzelf overkoepelend de Illuminati, ofwel de verlichten noemen. Via de etalage van de vrijmetselarij zijn zij over de hele wereld met elkaar verbonden, op dezelfde hierarchische wijze waarop andere structuren zijn ingericht. Mensen in de onderste laag van de piramide doen plichtsgetrouw hun werk en zijn overtuigd dat zij het hoogste goed dienen. In de hoogste laag zijn zij met de nodige initiaties, rituelen en ‘oath of silence’ verbonden met een elitenetwerk die het Luciferiaans gedachtengoed aanhangen. Om een voorbeeld te noemen, één van de meest hoge personen in de “militairy intelligence” en beïnvloeder van veel onze wereldleiders was Michael Aquino, oprichter van de Tempel of Set en Church of Satan. Een klein voorbeeldje maar.

Diegenen die zichzelf Illuminati noemen zijn zogenaamd de dualiteit van goed en kwaad ontstegen. En omdat kwaad niet meer bestaat, kunnen zij doen wat zij willen, inclusief het uitleven van hun meest perverse wensen op onschuldige mensen. Of je het nu ziet of niet; de film industrie met Hollywood (belly of the beast) de muziek industrie doorspekt met MK Ultra en de modellenwereld zijn gemarineerd in dit gedachtengoed. Via idolen op grote podia zijn er veel zieltjes te winnen. Zoek voor de grap op MK Ultra op Spotify en zie hoeveel resultaten tevoorschijn komen. Of bestudeer de songteksten over de ‘shattered mind en andere specifieke beelden die bij MK Ultra horen zoals maskers, vlinders, slangen en klokken; check de decor settings met hellevuur en in de lucht hangende duiveltjes of choreografie in lange rituele gewaden, en artiesten namen of songtracks die verwijzen naar MK Ultra of Lucifer, The Devil of Satan. Voor jouw beeldvorming; MK Ultra staat voor Mind Kontrolle; de techniek van het leger die na de tweede wereldoorlog door de Nazi’s is door ontwikkeld tot waar het nu staat. Via geluid frequentie heb je enorme invloed op de mindset van de luisteraar; naar horen zeggen is ook het veranderen van de maatstaf 432Hz. naar 440Hz terug te voeren op de nazi’s; het verschil tussen harmonie en distortion. Of vraag je af waarom bepaalde symboliek overal in terugkomt en vooral op de ‘covers of the magazines’. En waarom worden door de duivel geïnspireerde modeshows georganiseerd in de kerk?

De weg van ‘fame & fortune’ betekent blijkbaar letterlijk je ziel verkopen. Ik heb in mijn persoonlijk onderzoek een bronlijst van rond de 300 rechtstreekse links naar offiële politieke documenten en getuigenverklaringen die ik je eigenlijk zou willen afraden door te nemen. Tenzij je bereid bent ook die klap in je gezicht te krijgen; het onomkeerbare besef dat we in de val zijn gelopen van een bijzonder misleidende duistere entiteit. The devil in disguise.

Na een intense reis op vele lagen ben ik na optie 1 en 2, nu uiteindelijk ook in categorie 3 beland: “Whatever”. Ik click hier en daar nog eens een filmpje aan en denk dan ook “het zal wel”. Ik kan er nl echt niets aan veranderen. Wat ik denk dat belangrijk is, is dat we goed helder moeten hebben wat wij wél willen. En moedig voorwaarts, is iedere stap in die richting super legitiem en immens belangrijk. Het is niet asociaal om je eigen koers te varen. Anders varen we namelijk de koers van anderen en niet persé ‘the best  people to deal with’.

Ik wil me niet meer uitlaten over het diepe duister wat om de elite heen hangt, ook al heb ik het verantwoordelijkheidsgevoel gehad dat wel te doen. Ik heb mijn stem laten horen, me volledig bewust van het risico vervloekt, verbannen of ontvriend te worden. Maar minimaal wilde ik mijn stem voegen bij de dapperen die dat ook deden, in de hoop dat al die geluiden bij elkaar misschien uiteindelijk iets teweeg kunnen brengen. Want hoe kunnen we in het licht staan als we het donker weigeren te zien voor wat het is?

Mijn ‘awakening’ (voor whatever that means) ligt in het feit dat ik voor mijzelf helder heb hoe de kaarten er voor liggen en welke krachten de overhand hebben zo lang we dit toe blijven staan. Ik zal er alles aan doen om niet in die downward drain te belanden, maar mijn licht te blijven schijnen op deze wereld voor zover ik dat kan. “You can not remove evil” las ik ergens en dat lijkt me kloppen als een bus. Deze Aardse wereld is gebaseerd op polariteit; dualiteit of verdeeldheid (Lucifer) waar eenheid (indivi-dualiteit ~ het onverdeelde en ondeelbare) de ideologie is van het goddelijke. Een hele klus om in het onverdeelde te verblijven, dat vereist een heleboel oefening en volgens mij komt veel daarvan allemaal samen in het yogapad. En voor mij nog specifieker; het pad van bhakti yoga. Toewijding aan liefde, het goddelijke, het onverdeelde. Ik zorg dat ik me daar mee blijf verbinden; iedere dag en op ieder moment van de dag.

En ondertussen ben ik met mijn camper onderweg, om die mensen te vinden die druk bezig zijn met dat creëren wat we wél willen. Het is een mooie reis, een ingewikkelde reis, een inspirerende reis, soms een eenzame en verdrietige reis maar vooral een hele mooie, en waardevolle levens reis.

Namasté

(het licht in mij groet het licht in jou)

1 gedachte over “Onverdeeld is de waarheid”

  1. Wauw lieve Noëlle wat een mooi stuk schrijf je weer. Heerlijk dat jij je durft uit te spreken en je hart volgt. Met elkaar blijven verbinden, de liefde voor jezelf en andere delen, stop met de verdeeldheid in deze wereld en jezelf en andere helpen. Dan gaan we met zijn allen het licht schijnen op deze planeet en veranderen we samen de frequentie. Jij bent een zonnetje❤️ Geniet van je avontuur en kus uit Egypte Judith

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap